Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!

Η πάλαι ποτέ ελληνορθόδοξη παραδοσιακή οικογένεια, που πολεμάται ανηλεώς από τους γραικύλους χριστιανομάχους εδώ και δεκαετίες: Σε λίγο, θα μείνουν μονάχα τέτοιες παλιές φωτογραφίες να μας την θυμίζουν...
Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερους από ένα εκατομμύριο Έλληνες (!), στην – δημογραφικά – χειρότερη περίοδο από την δεκαετία του 1940!

Ακόμα και στα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την ακρίβεια, δεν είχε υπάρξει τόσο μεγάλη αναλογικά πληθυσμιακή απώλεια καθώς ούτε οι περίπου 350.000 νεκροί από τον πόλεμο και την πείνα, ούτε οι 100.000 νεκροί του Εμφυλίου, ούτε η φυγή των χιλιάδων στις χώρες του ανατολικού μπλοκ επέφεραν πληθυσμιακή απώλεια ενός εκατομμυρίου Ελλήνων μέσα σε δέκα χρόνια.
Και τώρα, από την μία πλευρά, η κρίση και, από την άλλη, η άρνηση – ή μήπως η αδυναμία (;) - των Ελλήνων να κάνουν παιδιά μας έφεραν σε πληθυσμιακά επίπεδα προς εικοσαετίας!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Νέος Κόσμος" στο σύνολο της χώρας απεγράφησαν 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι, εκ των οποίων 5.303.690 άρρενες (ποσοστό 49,2% του γενικού πληθυσμού) και 5.484.000 θήλυς (ποσοστό 50,8%) όπως αναφέρουν τα πρώτα προσωρινά στοιχεία της επίσημης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα, ενώ το 2009, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπολογίσθηκε ότι ξεπέρασε τα 11.282.571 άτομα. Μπορεί να φαίνεται μείωση πληθυσμού σε σχέση με το 2001 μόνο 190.000 άτομα μόνο, αλλά να υπολογίσουμε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένους οι οποίοι δεν υπήρχαν το 2001, καθώς τότε υπολογίζονταν σε 300.000 περίπου και τώρα ξεπερνούν το 1.300.000!
Η κρίση φαίνεται μέσα στην διετία που ο πληθυσμός από τους Έλληνες που φεύγουν για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό τους αυξημένους θανάτους και τις μειωμένες γεννήσεις ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 500.000 των ξένων συμπεριλαμβανομένων! Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7). Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).
Με τον υπάρχοντα ρυθμό μείωσης του πληθυσμού που έχει ενταθεί κατακόρυφα την τελευταία διετία, υπολογίζεται ότι στα τέλη της δεκαετίας θα έχουμε φτάσει στα επίπεδα του 1970 με την Ελλάδα των 8 εκατομμυρίων ψυχών! 
ΠΗΓΗ.

Τι να πρωτοσχολιάσουμε στην παραπάνω θλιβερή είδηση;
Εμείς οι "ακραίοι", "φανατικοί", "θρησκόληπτοι" κλπ, τα φωνάζουμε εδώ και χρόνια: Σε λίγες δεκαετίες οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα!
Επιγραμματικά, μερικές από τις αιτίες αυτής της μείωσης του πληθυσμού:
- ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (!!!) ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.
- Η διάλυση του θεσμού της οικογένειας με τα διαζύγια, την προβολή της πορνείας, ομοφυλοφιλίας και κάθε είδους ανωμαλίας από τα ΜΜΕ.
- Η απομάκρυνση από την Εκκλησία και τις Εθνικές παραδόσεις του λαού μας.
- Η προκλητική εχθρότητα του "κράτους" στις πολύτεκνες οικογένειες: Έφτασαν ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ να θεωρούν τεκμήρια φορολόγησης (!!!) την ύπαρξη πολλών παιδιών σε μια οικογένεια!
- Η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, που με τις "ευλογίες" των προδοτών πολιτικάντηδων εγκαθίστανται στη χώρα μας και παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων, αναγκάζοντάς έτσι πολλούς νέους μας να φύγουν στο εξωτερικό, μην αντέχοντας άλλο την ανεργία.
Όπως έχουμε ξαναγράψει, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!
Κι αν δεν το συνειδητοποιήσουμε εγκαίρως, αλλά ακούσουμε ξανά τους "προοδευτικούς" ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, τότε σε λίγα χρόνια το ελληνικό έθνος θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από έναν "πολυπολιτισμικό"...αχταρμά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου