Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Φάκελος "Έμμισθος Broker": Οι “Σαηεντιστές”, ο συνεργάτης του Ανδρίκου Παπανδρέου και η συνέντευξη του "πρωθυπουργού" σε έντυπο της αίρεσης!

Όπως είδαμε στην αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου, ένα από τα εξέχοντα μπουμπούκια που αποδείχτηκε ότι είναι συνεργάτης του αδερφού του "πρωθυπουργού", ο Jose Maria Figueres, δεν έχει μόνο το οικονομικό σκάνδαλο με την Alcatel στην πλάτη του ως πρόεδρος. 
Σάλο είχε προκαλέσει στα μέσα της Κόστα Ρικα η αποκάλυψη ότι ο Figueres ήταν μέλος της αίρεσης των Σαηεντιστών και όχι καθολικός. Η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας είναι καθολικοί και θεωρείτο αδιανόητο ένας “αβάπτιστος” να την κυβερνήσει.
Το “σκάνδαλο” είχε ξεκινήσει όταν αποκαλύφθηκε ότι η ΜΗΤΕΡΑ του Figueres ήταν μέλος της αίρεσης, από τους γονείς της κλπ κλπ (σας θυμίζει κάτι;)
Για να κατευναστούν τα πλήθη, ο Figueres επιστράτευσε τον αρχιεπίσκοπο της τοπικής καθολικής εκκλησίας Roman Arrieta, για να δηλώσει ότι “γνωρίζει πως ο Figueres είχε βαπτισθεί καθολικός”!
Που κολλάνε όλα αυτά με τον πρωθυπουργό; Μα στην απίστευτη έμπνευση που είχε να δώσει συνέντευξη στο εφημεριδάκι αυτής της αίρεσης στην Αμερική!! Μπορεί να είναι σύμπτωση. Με τις ίδιες πιθανότητες που θα είχε η “Σκοπιά” να πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν κατά την επίσκεψη του στην Ελλάδα!
Διαβάστε λοιπόν το απίστευτο συμβάν που είχε αποκαλύψει το olympia.gr τον Αύγουστο του 2010:
Νομίζαμε ότι το πιο τραγικό συμβάν της πράσινης στρατευμένης επικοινωνίας θα ήταν το αφιέρωμα του παγκοσμίου φήμης περιοδικού “Μαριάν” (κάτι σαν την Σούπερ Κατερίνα στην παρακμή της), που ανακάλυπτε όπως και τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” τις τεράστιες ευθύνες του Καραμανλή για την κατάρρευση της χώρας.
Κάναμε λάθος! Η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει συνέντευξη στον επικοινωνιακό κολοσσό "The Cristian Science Monitor" ξεπέρασε κάθε προηγούμενη επικοινωνιακή επιτυχία! (αλήθεια, ποιός …αθεόφοβος (!!) είχε αυτή την φανταστική ιδέα;) (Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ SITE ΤΟΥ JEFFREY ΕΔΩ: 
Γιατί το λέμε; Mα η CSM είναι η εκδοτική επιχείρηση μίας αίρεσης, της “Εκκλησίας του Χριστού – Επιστήμονα”, που οι οπαδοί της μόνο …επιστήμονες δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Αρκετά μέλη της έχουν καταδικαστεί για φόνο εξ αμελείας αφού αρνήθηκαν ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους, ενώ άλλοι έχασαν την επιμέλεια. Έχουν βλέπετε αυτές τις θεόπνευστες εμμονές να αρνούνται την ιατρική επιστήμη (δυστυχώς και η ιατρική επιστήμη έχει τις εμμονές να μην τους …στειρώνει!) και τις ανάλογες άκρες όχι μόνο να μην τους έχουν μπουντρουμιάσει αλλά να παίρνουν και συνεντεύξεις από τύπους σαν τον ΓΑΠ.
Για να δούμε όμως και την άλλη πλευρά, η “Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα”, έχει αρκετά κοινά με τη “Νέα Διακυβέρνηση” του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της.

(ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: http://olympia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου