//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιοι επιθυμούν διακαώς τον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου από την επόμενη Βουλή;

Έντονο παρασκήνιο από τις δυνάμεις της διαπλοκής για να ελεγχθεί πολιτικά ο Τσίπρας - Τι εκτιμούν κορυφαία στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. 

Το σύστημα εξουσίας που επί σειρά ετών διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα στη χώρα δίνει τις τελευταίες ώρες ομηρικές μάχες για να εγκλωβίσει τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε μια ιδιότυπη πολιτική ομηρεία. Οι κινήσεις αυτές τεκταίνονται βεβαίως με απόλυτη μυστικότητα στο παρασκήνιο και πίσω από τις κουίντες και λαμβάνουν χώρα μετά τον «πόλεμο» που κήρυξε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Kαναλάρχες, εκδότες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες πολλοί από τους οποίους εμπλέκονται και στην λίστα Λαγκάρντ, έχουν λόγους για να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να εκλεγεί αυτοδύναμος ο Αλέξης Τσίπρας ή να σχηματιστεί μια νέα συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Πάνω σε αυτόν τον καμβά, δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι της διαπλοκής που θα ήθελαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να «επιβάλλουν» τον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ από την επόμενη βουλή. Όπως μάλιστα πιστεύουν στο επιτελείο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αρκετά από τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τραγικά ποσοστά για το κόμμα του Πάνου Καμμένου στις δημοσκοπήσεις, όπως ακριβώς συνέβη λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών του περασμένου Ιανουαρίου.
Και τότε υποστήριζαν, όπως και τώρα, ο Πάνος Καμμένος δεν έμπαινε στη Βουλή. Τελικά οι δημοσκόποι έπεσαν έξω. Ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο μπήκε στη Βουλή αλλά αποτέλεσε και κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα αναπτύσσοντας μια έντιμη σχέση κατά κοινή παραδοχή και των δύο πολιτικών ανδρών.
Όπως υποστηρίζουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κινούνται, αρκετά πάνω από το φράγμα του 3% και επιμένουν ότι σε καμία περίπτωση τα... δημοσκοπικά ευρήματα δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.
«Δεν θέλουν οι βαρόνοι των ΜΜΕ να δουν ξανά τον Καμμένο στα έδρανα της Βουλής. Δεν θέλουν να τον ξαναδούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να στέλνει με... τζιπάκια τους φακέλους της διαπλοκής και των εγκλημάτων που έγιναν στα εξοπλιστικά στην εισαγγελέα Ελένη Ράικου» λένε χαρακτηριστικά οι στενοί συνεργάτες του Πάνου Καμμένου και προσθέτουν:
«Δεν θέλουν να τον έχουν μέσα στα πόδια τους, να απαιτεί να πέσει άπλετο φως στα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και να φωνάζει για τη δρομολόγηση της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμψηφισμούς με τους καναλάρχες που διοικούν χρεοκοπημένες εταιρείες».
Όπως εκτιμούν από το περιβάλλον του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. το αποκαλούμενο «τρίγωνο της διαπλοκής» επιθυμεί τον αποκλεισμό του Πάνου Καμμένου ώστε «να υποχρεωθεί ο κ. Τσίπρας να συγκυβερνήσει με το Ποτάμι που επί έξι μήνες στη Βουλή ως... πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα αλλαγής και ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου, φρόντιζε να... ανησυχεί μόνο για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων και των Καναδών που ρημάζουν το χρυσό μας στις Σκουριές και τον στέλνουν σε... ράβδους στη Γερμανία».
Παράλληλα σημειώνουν ότι «το σύστημα της διαπλοκής θέλει να δώσει αμνηστία και στο ΠΑΣΟΚ υποχρεώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα να συγκυβερνήσει και με το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη για να... κλείσει οριστικά η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ως προς τα πολιτικά πρόσωπα, αφού ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να δεχτεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα πρέπει να βάλει «βραχιολάκια» σε βαριά ονόματα.»
Στην προεκλογική τους στρατηγική τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. δεν διστάζουν να κάνουν την αυτοκριτική τους σημειώνοντας ότι «ο Καμμένος έκανε λάθη στη διάρκεια της παρουσίας του ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Τσίπρα. Έκανε και αυτός οπισθοχωρήσεις. Μα κανένας δεν μπορεί να του καταλογίσει ότι λειτούργησε ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, σε αντίθεση με τις μνημονιακές κυβερνήσεις του ΓΑΠ, του Παπαδήμου και τη συγκεβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.»
Υπενθυμίζουν μάλιστα ότι ο κ. Καμμένος, ήταν και ο μόνος πολιτικός αρχηγός που πέταξε έξω από τις λίστες τον Χαϊκάλη, στο άκουσμα και μόνο της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με την Offshore στην Κύπρο.
Και τονίζουν με έμφαση: «Όπως και να ΄χει τελικός κριτής όλων είναι ο λαός και όχι οι δημοσκόποι και τα ΜΜΕ. Ο λαός είναι πλέον υποψιασμένος. Υπομονή. Θα δώσει την απάντηση σε όλους, πίσω από το παραβάν και θα επιβραβεύσει όσους λειτούργησαν με βάση το δημόσιο συμφέρον.
Αντίστοιχα θα στείλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και θα τακτοποιήσει όλους αυτούς που... καθόντουσαν προσοχή και εκτελούσαν αδιαμαρτύρητα όλες τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου