//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Έτοιμος για επίθεση κατά του ουκρανικού πραξικοπήματος ο Πούτιν - Το ΝΑΤΟ "σφυρίζει" αδιάφορα


Σε αμηχανία βρίσκεται η διεθνής κοινότητα, καθώς το Κρεμλίνο προχωρεί σε επίδειξη ισχύος τόσο στην Κριμαία όσο και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων στην Ουκρανία και τη βίαιη εκδίωξη από την εξουσία του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος για όλα, καθώς οι εξελίξεις που διαγράφονται στην Ουκρανία, θίγουν όχι μόνο τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Μόσχας, αλλά έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον ρωσόφωνο πληθυσμό που βρέθηκε μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, να είναι υπήκοος της Ουκρανίας.
Όπως μετέδωσε το RT, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν έδωσε εντολή να διεξαχθούν άμεσα στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας, προκειμένου να διαπιστωθεί το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων στο δυτικό τμήμα της χώρας. Με νεώτερη ανακοίνωση, το Υπουργείο Άμυνας της χώρας ξεκαθάρισε πως τα γυμνάσια αυτά δεν σχετίζονται με την κατάσταση στην Ουκρανία.
Ωστόσο, ήδη πλήθος δημοσιευμάτων επισημαίνουν πως υπάρχει έντονη φημολογία για επικείμενη στρατιωτική επέμβαση στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, στο οποίο διαμένουν κυρίως κάτοικοι που υποστηρίζουν ανοιχτά την ανάγκη ένταξης της χώρας στη ζώνη επιρροής της Μόσχας.
«Η Μόσχα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Κριμαία, καθώς και τι συμβαίνει γύρω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τις αποθήκες οπλισμού του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Προς αυτήν την κατεύθυνση λαμβάνουμε μέτρα για να ασφαλίσουμε τις εγκαταστάσεις, τις υποδομές και τα οπλοστάσια στην ευρύτερη περιοχή» ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι ακριβώς μέτρα λαμβάνει η Ρωσία.
Σημειώνεται ότι η Κριμαία, η οποία ανήκε παλαιότερα -όταν ακόμη υπήρχε η ΕΣΣΔ- στη Ρωσία, παραχωρήθηκε στη Σοβιετική Δημοκρατία της Ουκρανίας το 1954. Σε αυτή συνεχίζει να ελλιμενίζεται ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας, στο ιστορικό του αρχηγείο, στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Σε κατάσταση ετοιμότητας οι Ένοπλες Δυνάμεις
«Σύμφωνα με μια διαταγή του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι δυνάμεις της Δυτικής Στρατιωτικής Διοίκησης τέθηκαν σε κατάσταση ετοιμότητας στις 14.00 το μεσημέρι (12.00 ώρα Ελλάδας) σήμερα», μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο μια ανακοίνωση του Υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει διατάξει σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν να διεξάγονται διάφορες στρατιωτικές ασκήσεις μεγάλης κλίμακας σε πολλές περιοχές της Ρωσίας, αφότου επανήλθε στην προεδρία το 2012. Όπως υποστηρίζει, ο στρατός πρέπει να παραμένει σε ετοιμότητα από τη στιγμή μάλιστα που οι γεωπολιτικές συγκυρίες είναι ευνοϊκές για τα ρωσικά συμφέροντα.
Ο Σεργκέι Σόιγκου διευκρίνισε ότι τα στρατιωτικά γυμνάσια θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις και θα τερματιστούν την 3η Μαρτίου, ενώ σε αυτά θα λάβουν μέρος και δυνάμεις, οι οποίες εδρεύουν στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για την κρίση στην Ουκρανία μετά την αποπομπή του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς το Σαββατοκύριακο, έπειτα από την πολύμηνη πολιτική αναταραχή την οποία πυροδότησε η απόφασή του να υπαναχωρήσει από τις υπό διαπραγμάτευση συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προωθώντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις καλής γειτονίας με τη Ρωσία. 

Το «αδελφό έθνος» και η στάση της Δύσης
Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ έχουν ξεκαθαρίσει στη Μόσχα πως μια στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Φίλιπ Χάμοντ δήλωσε ότι «η Βρετανία θα παρακολουθεί τις ρωσικές στρατιωτικές κινήσεις και παραμένει αντίθετη στις εξωτερικές επεμβάσεις στην Ουκρανία».

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το ΝΑΤΟ στην οποία αναφέρεται στα γεγονότα στην Ουκρανία, προχωρώντας σε "υποστήριξη της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας" και αποφεύγοντας την λέξη "εγγύηση" και "εγγυόμαστε". Που σημαίνει ότι ναι, μεν, επιχειρούν να δείξουν ότι αντιδρούν στον ρωσικό "οδοστρωτήρα" που έχει "παρκάρει" σε όλη τη νότια και ανατολική Ουκρανία, αλλά με ... μέτρο.
Αλλωστε τι μπορεί να κάνει το ΝΑΤΟ αν η Κριμαία και η ανατολική Ουκρανία ανακηρύξουν την ανεξαρτησία τους; Τίποτα απολύτως.
Την ίδια ακριβώς δήλωση είχαν κάνει και οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ το 2008 για την Γεωργία. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι.
Και σε τελική ανάλυση, ποιο ΝΑΤΟ; Με την Ελλάδα και την Τουρκία; Φαντάζεται κάποιος ότι η Ελλάδα θα ... πολεμήσει τυος Ρώσους υπερ των νεοταξιτών-μαφιόζων του Κιέβου; Ή ακόμα και η Τουρκία που "ζει" από την Ρωσία. Ή η Γαλλία που ναυπηγεί πολεμικά σκάφη για την Ρωσία. Ή η Γερμανία που "ζεσταίνεται"χάρη στο ρωσικό φυσικό αέριο. Ή οι ΗΠΑ που είναι στην άλλη άκρη του πλανήτη και είναι οικονομικά επώδυνο για αυτές να υποστηρίξουν πλέον ένα πόλεμο στο  Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Για ποιο ΝΑΤΟ μιλάμε;
«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ουκρανία πολύ στενά. Αποδοκιμάζουμε τις τραγικές απώλειες ανθρώπινων ζωών. Είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η βία έχει σταματήσει εν μέσω διαπραγματεύσεων οι οποίες άνοιξαν το δρόμο για ένα ειρηνικό αποτέλεσμα. Δίνουμε έμφαση στην σημασία μιας πολιτικής διαδικασίας η οποία θα στηρίζεται και θα εμπεριέχει τις δημοκρατικές αρχές, το σεβασμό των ανθ8ρωπίνων δικαιωμάτων, των μειονοτήτων και του νόμου, η οποία θα απηχεί τις δημοκρατικές ευαισθησίες όλου του ουκρανικού λαού.
ΝΑΤΟ και Ουκρανία έχουν μια διακριτή εταιρική σχέση η οποία εκφράζεται μέσω της επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανίας. Μέσω αυτής της εταιρικής σχέσης το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να συνεχίσει να εργάζεται μαζί με την Ουκρανία και να την βοηθά στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα της άμυνας και η στρατιωτική συνεργασία παραμένουν βασικές προτεραιότητες.
Θέλουμε να συγχαρούμε τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για το ότι δεν έχουν εμπλακεί στην πολιτική κρίση στην Ουκρανία. Σε μια Δημοκρατία είναι επιτακτικό για τις ένοπλες δυνάμεις να μην εμπλέκονται στα πολιτικά πράγματα.
Τονίζουμε την ανάγκη να ενισχύσουμε τον δημοκρατικό έλεγχο στον αμυντικό και τομέα και στον τομέα της ασφάλειας με αποτελεσματική κοινοβουλευτική επίβλεψη και την ουσιαστική και ισχυρή ανάμιξη των πολιτικών δυνάμενων και πολιτών.
Στον απόηχο των πρόσφατων τραγικών γεγονότων, ή ύπαρξη διαφανών  στη λειτουργία τους,  δημοκρατικών και υπεύθυνων οργανισμών είναι σημαντική για το μέλλον της Ουκρανίας.
Μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη και σταθερή Ουκρανία, απόλυτα προσηλωμένη στη Δημοκρατία και το νόμο, είναι βασική προϋπόθεση για την ευρω-ατλαντική ασφάλεια.
Συνεπής με το χάρτη της εταιρικής σχέσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ουκρανίας, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ουκρανική κυριαρχία,  την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα, την ανάπτυξη μέσα από την Δημοκρατία και την αρχή του απαραβίαστου των συνόρων, ως βασικές προϋποθέσεις της σταθερότητας και της ασφάλειας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο».
"Σφυρίζει αδιάφορα" το ΝΑΤΟ ή μας φαίνεται;


Ωστόσο, διεθνείς αναλυτές εκτιμούν πως όσο οι φιλοδυτικοί κερδίζουν έδαφος στην Ουκρανία, τόσο θα αυξάνεται η πίεση στο Κρεμλίνο να αναλάβει δράση. Δεν είναι λίγες εξάλλου οι φορές που ο Ρώσος πρόεδρος έχει δηλώσει «πόσο σημαντικές είναι οι γειτονικές χώρες για τη Ρωσία».
Σε ομιλία του στο Κίεβο τον Ιούλιο του 2013 είχε αναφερθεί «στις αξίες των Ορθόδοξων Σλάβων», υπενθυμίζοντας ότι τον 17ο αιώνα είχαν συνενωθεί Ρωσία και Ουκρανία. Τότε είχε ξεκαθαρίσει πως η Ουκρανία δεν θα έπρεπε να γίνει συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά να ενωθεί με την τελωνειακή Ένωση Ρωσίας-Λευκορωσίας και Καζακστάν.
Το «αδελφό έθνος», όπως αποκάλεσε στο παρελθόν την Ουκρανία ο Πούτιν, βρίσκεται πλέον στη γειτονιά της ΕΕ και οι Βρυξέλλες εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχες για τις ραγδαίες εξελίξεις. Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως δεν θα είχε αντίρρηση ένταξης της Ουκρανίας σε μια Ευρασιατική Ένωση στην ευρύτερη περιοχή.
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε την Δευτέρα ότι «τα συμφέροντα και οι υπήκοοι της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλούνται», χρησιμοποιώντας μια ρητορική που παραπέμπει στις δηλώσεις που είχαν δικαιολογήσει την εισβολή ρωσικών δυνάμεων στη Γεωργία το 2008, όταν ο ίδιος βρισκόταν στον προεδρικό θώκο.
 
Καζάνι που βράζει η Κριμαία
Η ένταση στην Ουκρανία έχει μεταφερθεί στις ρωσόφωνες περιοχές, καθώς ήδη σημειώνονται συγκρούσεις στην πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής της Κριμαίας, Σιμφερόπολη, ανάμεσα στους φίλους του νέου καθεστώτος του Κιέβου (με την συμπαράσταση των Ταρτάρων) και Ρωσόφωνων, που ουδέποτε απαρνήθηκαν τη «Μητέρα Πατρίδα».
Ήδη στους συγκεντρωμένους ρωσόφωνους διαδηλωτές μπροστά στην τοπική Βουλή της Σιμφερόπολης, καταφθάνουν κατάμεστα τρένα με διαδηλωτές από την Σεβαστούπολη, όπου επίσης κυριαρχεί ο ρωσικός πληθυσμός, για να υποστηρίξουν τους ντόπιους που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον των δραματικών εξελίξεων στο Κίεβο.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι ρωσικές σημαίες κυματίζουν στην Σεβαστούπολη, όπου ήδη έκαναν την εμφάνισή τους ρωσικά θωρακισμένα οχήματα. 

(ΠΗΓΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου