//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σε θέση μάχης ο Στρατός της Ρωσίας για την απελευθέρωση της Κριμαίας - Η ρώσικη σημαία υψώθηκε στην τοπική Βουλή - "Παραμένω Πρόεδρος" διαμηνύει ο Γιανουκόβιτς


Με τις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας να βράζουν μετά την πτώση του Γιανουκόβιτς, η Κριμαία έχει γίνει θέατρο έντασης: Ένοπλοι κατέλαβαν το κτίριο της τοπικής Βουλής, ενώ οι αναφορές μιλούν για κατάληψη και στο κτίριο της τοπικής κυβέρνησης.
Οι πρώτες αναφορές εμφάνισαν από νωρίς πιθανότερο το ενδεχόμενο να πρόκειται για φιλορώσους διαδηλωτές. Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή για να «αποτραπούν εξτρεμιστικές ενέργειες».
Ανταποκριτής του Reuters ανέφερε ότι στα δύο κτίρια κυματίζει η ρωσική σημαία. Σύμφωνα με το Associated Press, οι ένοπλοι φορούσαν μαύρες και πορτοκαλί κορδέλες (σύμβολο της νίκης της Ρωσίας στο Δεύτερο Παγκόσμιο) και ανέβασαν πανό που έγραφε «η Κριμαία είναι Ρωσία».
Παράλληλα, στο ίδιο το Κίεβο διαδηλωτές παραμένουν στους δρόμους με ουκρανικές σημαίες, σε «πανηγυρικές βόλτες» τανκς με την ουκρανική σημαία στο κέντρο της πόλης.

Σε «ετοιμότητα μάχης» η ρωσική αεροπορία
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε νωρίς την Πέμπτη πως «έθεσε σε ετοιμότητα μάχης τα μαχητικά της στα δυτικά σύνορα», όπως μεταδίδει το Interfax. Τα αεροσκάφη έχουν ξεκινήσει περιπολίες, προστίθεται.
Λίγο πέραν των συνόρων, υπενθυμίζεται, η Ρωσία έχει θέσει σε επιφυλακή δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην πιο ισχυρή κίνησή της κατά τη διάρκεια της ουκρανικής κρίσης. Επισήμως, η Μόσχα αναφέρει ότι η μέχρι πρότινος μη ανακοινωθείσα άσκηση κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία δεν σχετίζεται με τις εξελίξεις στη χώρα.
Το πρωί της Πέμπτης, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών υπογράμμισε πως θα υπερασπιστεί «σθεναρά και χωρίς συμβιβασμούς» τα δικαιώματα των «συμπατριωτών της». «Θα υπερασπιστούμε στη διεθνή αρένα τα δικαιώματα των συμπατριωτών μας, και θα αντιδράσουμε σθεναρά και χωρίς συμβιβασμούς όταν παραβιάζονται» ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, σημειώνοντας ότι είναι πηγή ανησυχίας οι «μεγάλης κλίμακας παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων» στην Ουκρανία.
Η περιοχή γύρω από το κοινοβούλιο στη Συμφερόπολη είχε γίνει πεδίο έντασης την προηγούμενη ημέρα, με συγκρούσεις διαδηλωτών και αντιδιαδηλωτών -οι μεν υποστηρικτές της ανατροπής του Γαινουκόβιτς με ουκρανικές σημαίες, οι δε αντιτιθέμενοι στη «συμμορία του Κιέβου» με ρωσικές.

Ανησυχεί η Ευρώπη, ΝΑΤΟ καλεί Ρωσία να «μην κλιμακώσει»
: ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ...ΔΙΑΘΕΣΗ "ΕΙΡΗΝΙΣΜΟΥ" (Μία από τα ίδια, δηλαδή).
Οι ισορροπίες στην Κριμαία, όπου το κτίριο της τοπικής Βουλής και της περιφερειακής κυβέρνησης έχουν καταληφθεί ενώ οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δίνουν όλο και περισσότερα «σημάδια ετοιμότητας» στα σύνορα, ανησυχούν σοβαρά τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. «Το σημαντικότερο είναι να μην διασπαστεί η Ουκρανία» λέει το Βερολίνο, για «πολύ επικίνδυνο παιχνίδι» μιλά η Πολωνία.
Παράλληλα, το ΝΑΤΟ κάλεσε τη Ρωσία να «μην προχωρήσει σε κινήσεις που θα κλιμακώσουν την κατάσταση ή θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις», όπως ανέφερε ο γγ του Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.
Χαρακτήρισε «επικίνδυνη και ανεύθυνη» την κατάληψη από ενόπλους της έδρας της περιφερειακής κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου της Κριμαίας. «Ανησυχώ έντονα για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κριμαία. Η πρωινή πράξη μιας ένοπλης ομάδας είναι επικίνδυνη και ανεύθυνη» τόνισε ο Ράσμουσεν στη σύνοδο των υπουργών 'Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Τσακ Χέιγκελ δήλωσε ότι η Μόσχα θα πρέπει να είναι διαφανής σχετικά με τις στρατιωτικές της ασκήσεις κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων, ενώ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αποφύγει να κάνει κινήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν ή «να οδηγήσουν σε λάθος υπολογισμούς αυτή την ευαίσθητη περίοδο».
«Παρακολουθώ στενά τις ρωσικές στρατιωτικές ασκήσεις κατά μήκος των ουκρανικών συνόρων» προειδοποίησε ο Χέιγκελ.
«Αναμένω από τη Ρωσία να είναι διαφανής όσον αφορά τις δραστηριότητες αυτές και την καλώ να μην κάνει κινήσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν ή να οδηγήσουν σε λάθος υπολογισμούς αυτή την ευαίσθητη περίοδο, μια περίοδο μεγάλης έντασης»
υπογράμμισε ο αμερικανός υπουργός.
Ο πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ, από την πλευρά του, ζήτησε «μια πολύ αλληλέγγυα πίεση από τη διεθνή κοινότητα ώστε να υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας». «Η στάση της Ρωσίας όσον αφορά το θέμα κλειδί της ουκρανικής ακεραιότητας θα είναι ένα τεστ για τις πραγματικές της προθέσεις» πρόσθεσε ο Τουσκ.
Ο πολωνός υπουργός Εξωτερικών Ρ.Σικόρσκι χαρακτήρισε τις καταλήψεις στη Συμφερόπολη «δραστικό βήμα». «Προειδοποιώ αυτούς που το έκαναν και αυτούς που τους το επέτρεψαν, έτσι ξεκινούν οι περιφερειακές συγκρούσεις» είπε, λέγοντας πως «είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».
Η γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λέγεν υπογράμμισε την έντονη ανησυχία του Βερολίνου και σημείωσε πως «το πιο σημαντικό είναι να αποφευχθεί διάσπαση της χώρας».
Ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε, επίσης, την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση στην Κριμαία, επισημαίνοντας ότι οι στρατιωτικές ρωσικές κινήσεις «δεν βοηθούν» «σε μια στιγμή όπου όλες οι πλευρές (…) θα έπρεπε να εργαστούν για να αποκλιμακωθεί η ένταση».
Υπογραμμίζοντας ότι «η αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας δεν είναι προς το συμφέρον κανενός», το Φόρεϊν Όφις κάλεσε «όλες τις πλευρές, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό της Ουκρανίας, να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν κάθε πράξη ή λόγο που θα μπορούσε να πυροδοτήσει περαιτέρω τις εντάσεις ή να επηρεάσουν την ακεραιότητα της Ουκρανίας με οποιονδήποτε τρόπο».

Εν τω μεταξύ, ο νόμιμος, εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, διαμήνυσε μέσω των μεγαλύτερων ρωσικών πρακτορείων ειδήσεων ότι οι νότιες και νοτιοανατολικές περιοχές της Ουκρανίας δε δέχονται την ανομία, συμπληρώνοντας ότι ο λαός των συγκεκριμένων περιοχών «δεν ανέχεται η ηγεσία της Ουκρανίας να αναδεικνύεται από όχλους μαφιόζων».
Ο κ. Γιανουκόβιτς υπογράμμισε ότι παραμένει πρόεδρος της Ουκρανίας και πως οι αποφάσεις του κοινοβουλίου σχετικά με την καθαίρεσή του είναι παράνομες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου