Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Μετά και από τις νέες παρεμβάσεις Καμμένου, ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΟΙ ΠΕΠΟΝΗΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ "ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΥΝ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ CDS ΜΕ ΤΟ Τ3-Τ10

Σε απλά Ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι οι οικονομικοι εισαγγελείς όχι απλως βλέπουν δόλο πίσω από τις δύο υποθέσεις, αλλά και πιθανότητα κοινών αυτουργών! Προσθέστε και την κακουργηματική δίωξη για το μαγείρεμα της ΕΛΣΤΑΤ και θα καταλάβετε ότι οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας είναι πλέον σε δεινή θέση.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των περίφημων CDS με τα οποία κάποιοι πλούτισαν ποντάροντας στη χρεοκοπία της Ελλάδας και, όπως όλα δείχνουν, κάποιοι στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, του πρωθυπουργού που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, έχουν χάσει τον ύπνο τους. Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης έχουν, πλέον, συσχετίσει την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε τους κερδοσκόπους. Πρόκειται για την τεράστια –και ιδιαίτερα ύποπτη- διευκόλυνση που παρείχε η Τράπεζα της Ελλάδος στους διεθνείς κερδοσκόπους και την οποία είχε καταγγείλει η Βάσω Παπανδρέου και άλλοι βουλευτές. Τι έκανε, λοιπόν, η ΤτΕ; Ακριβώς το επίμαχο διάστημα, επέκτεινε από 3 σε 10 ολόκληρες μέρες (!) το διάστημα μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζουν τους τίτλους όσοι πόνταραν σε βάρος των ελληνικών ομολόγων. Για να γίνει κατανοητό: ο επενδυτής που «σορτάρει», όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη συναλλαγή, στην ουσία πουλάει ομόλογα που δεν έχει. Ποντάρει στην πρόβλεψή του ότι η τιμή του ελληνικού ομολόγου θα πέσει.
Ποντάρει εις βάρος της Ελλάδας, δηλαδή. Και πουλάει αέρα! Με το καθεστώς που ίσχυε αρχικά, ο επενδυτής που πούλησε αέρα, είχε στη διάθεσή του τρία 24ωρα (Τ3) για να προσκομίσει τους τίτλους. Σε αυτό το διάστημα έπρεπε, λοιπόν, να αγοράσει ελληνικά ομόλογα για να καλύψει τη θέση του, τον αέρα. Αν, μέσα στα τρία 24ωρα, η τιμή του ελληνικού ομολόγου έπεφτε, ο «στοιχηματάκιας» αγόραζε φθηνότερα και κέρδιζε.
Αν αυξανόταν, αγόραζε ακριβότερα και έχανε. Τι έκανε, όμως, η ΤτΕ; Αύξησε το χρόνο προσκόμισης των τίτλων από 3 σε 10 μέρες (Τ10)! Με αυτό τον τρόπο, υπερτριπλασίασε το χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους οι διεθνείς κερδοσκόποι να παίζουν τα παιχνίδια τους σε βάρος των ελληνικών ομολόγων και, κατ΄ επέκταση, της ελληνικής οικονομίας.
Δηλαδή, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας. Κι αυτό, στο επίμαχο διάστημα που παιζόταν το μέλλον του ελληνικού λαού (αλλά και το παιχνίδι με τα CDS –τυχαίο;).
Πλέον, όμως, οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν συσχετίσει τις δύο υποθέσεις. Αυτή του Τ3-Τ10 και των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που στοιχημάτισαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας –με εμπλοκή σε αυτά του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρίκου Παπανδρέου, σύμφωνα και με τις σχετικές καταγγελίες Καμμένου. Η συγκεκριμένη καταγγελία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει βάρος μεγατόνων, αφού –εφόσον αποδειχθεί η εμπλοκή του- ο Ανδρίκος Παπανδρέου ήταν κατ’ εξοχήν σε θέση να διαθέτει εσωτερική πληροφόρηση σχετικά με την προοπτική προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, την οποία αποφάσισε ο πρωθυπουργός αδελφός του!
Μάλιστα, ο κ. Καμμένος –συνοδευόμενος από τον βουλευτή των Αν. Ελλ. κ. Βασίλη Καπερνάρο- επισκέφθηκε σήμερα τους οικονομικούς εισαγγελείς και παρέδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Ανδρίκου Παπανδρέου και την εμπλοκή επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής του Ανδρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου. Προσκόμισε επίσης στοιχεία που –όπως τόνισε- αποδεικνύουν το δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.
«Παρέδωσα νέα στοιχεία σε σχέση με παράνομους δανεισμούς εταιρειών, διαδρομή χρήματος σε εξωχώριες εταιρείες, σε συνδυασμό με την υπό διερεύνηση υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς συσχέτισαν πλέον την υπόθεση των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους και καταγγέλθηκε τότε από την Βάσω Παπανδρέου και άλλους βουλευτές.
Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά έγιναν κατά την περίοδο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Ο Ανδρέας Γεωργίου, παρά την ποινική δίωξή του σε βαθμό κακουργήματος, παραμένει στη θέση του με την στήριξη Σαμαρά. Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στην διερεύνηση αυτού του τεράστιου σκανδάλου το οποίο είναι σε άμεσο συνδυασμό με την δόλια οδήγηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο», τόνισε ο κ. Καμμένος.

ΤΟΥΣ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ!
Ο συσχετισμός των δύο υποθέσεων (CDS και Τ3-Τ10) από τους οικονομικούς εισαγγελείς, σε συνδυασμό και με την άσκηση ποινικής δίωξης για κακούργημα από τους ίδιους για το φούσκωμα του ελλείμματος (υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ), δείχνει ότι η σκέψη της ελληνικής Δικαιοσύνης έχει μπει σαφέστατα στην τροχιά των κοινών εμπλεκομένων στις τρεις υποθέσεις, οι οποίοι έδρασαν υπό κοινό στόχο. Δείχνει, δηλαδή, ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς εξετάζουν σοβαρότατα το ενδεχόμενο –αν δεν είναι ήδη πεπεισμένοι- η προσφυγή της χώρας στο μνημόνιο να έγινε βάσει σχεδίου για να βγάλουν κάποιοι εκατομμύρια εις βάρος του ελληνικού λαού.
Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, το γεγονός ότι, τόσο στο περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου, όσο και σε αυτό της διοίκησης της ΤτΕ, συγκεκριμένοι άνθρωποι αισθάνονται ότι τους έχουν ζώσει τα φίδια…
Ταυτόχρονα, λίγο νωρίτερα δόθηκαν τα πρακτικά από τη συνεδρίαση του Δικαστηρίο, όπου κατέπεσαν τα κουτσομπολιά περί δήθεν..."μαζέματος" των καταγγελιών του Π.Καμμένου κατά του αντρίκου. Όπως αποδεικνύεται, ο Π.Καμμένος ξεκαθάρισε ότι ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΑ CDS IΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ, αποποιούμενος μόνο χαρακτηρισμούς του τύπου "μαφιόζικη οικογένεια" , "λαμόγιο" κλπ., που ούτως ή άλλως ποτέ δεν χρησιμοποίησε στις δημόσιες παρεμβάσεις του ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πλέον δεν τρέμει μόνο το παπαντρέικο με τους συν αυτώ ανελλήνιστους συμμορίτες, αλλά και τα εξίσου σιχαμερά trolls που επιχείρησαν να διαβάλουν τον μόνο Έλληνα πολιτικό που εξαρχής πρωτοστάτησε στο ξεκουκούλωμα της μαφίας που οδήγησε την Ελλάδα στην πτώχευση και από εκεί στην ολοκληρωτική εξαΰλωσή της.

(ΠΗΓΕΣ: 
http://www.newsbomb.gr/
http://olympia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου