Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Χαπάκια με...τσιπ (RFID) λανσάρουν οι ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει εγκρίνει τα μικροτσίπ RFID χάπια για χρήση στις ΗΠΑ. Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έχει εγκρίνει το φαγώσιμο ψηφιακό αισθητήριο που μπορεί να παρακολουθεί τη φυσική υγεία με τον ισχυρισμό ότι οι ασθενείς δεν λαμβάνουν τα φάρμακά τους τακτικά και χρειάζονται μια συσκευή εντοπισμού μέσα στο σώμα τους για να τους βοηθήσει στην ιατρική φροντίδα τους
Αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή της ψηφιακής ιατρικής ότι «αλλάζει το πρότυπο." Είναι τόσο μικρό όσο ένας κόκκος άμμου, που μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα χάπι, και λαμβάνεται για να παρακολουθεί τον ασθενή και την σωματική υγεία του. Η συσκευή θα συλλέξει μετρήσεις όπως ο καρδιακός ρυθμός, τη θέση του σώματος και τη δραστηριότητα.
Το ΙΕΜ στέλνει ένα σήμα στο smartphone σας, το οποίο στη συνέχεια διαβιβάζει τα δεδομένα με το γιατρό σας.
Το τσιπ RFID στο χάπι προσφέρεται να βοηθήσει τους ασθενείς να είναι πιο αποτελεσματικοί με το φάρμακό τους.
Η κοινωνία έχει κατηχηθεί στην αποδοχή, για τη χρήση και την επιθυμία του RFID μικροτσίπ ως ένα κανονικό μέρος της ζωής τους. «Περίπου οι μισοί από όλους τους ανθρώπους που δεν παίρνουν φάρμακα όπως υποτίθεται ότι πρέπει να παίρνουν», λέει ο Eric Topol, διευθυντής του Scripps Science Institute στη La Jolla, της Καλιφόρνια. "Αυτή η συσκευή θα μπορούσε να είναι μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, έτσι ώστε οι γιατροί να γνωρίζουν για την τήρηση της φαρμακοθεραπείας του ασθενούς."
Η Αγία Γραφή προφητεύει ότι κατά τα τελευταία έτη πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη, σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα σύστημα που θα παρακολουθείται κάθε πολίτης σε όλο τον πλανήτη: Το χάραγμα του θηρίου θα είναι ο τελικός μηχανισμός ελέγχου της κοινωνίας και όλα θα πρέπει να ελέγχονται και να χορηγούνται μέσα απο ένα "σήμα" στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Και χωρίς αυτό δεν θα είναι σε θέση να αγοράσει ή να πουλήσει οποιοδήποτε αγαθό.


Η...ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Μια νέα εποχή στην ψηφιακή ιατρική αρχίζει με την κυκλοφορία του πρώτου ψηφιακού αισθητήρα που μπορεί να μετατρέψει το κάθε απλό χάπι σε…ηλεκτρονικό. Το χάπι θα ενημερώνει αυτόματα τον γιατρό εάν ο ασθενής το έχει πάρει στην ώρα του, ώστε να μη χάνει τη ροή της δοσολογίας και να γίνεται πιο αποτελεσματική η θεραπεία. Τα πρώτα φάρμακα που γίνονται ηλεκτρονικά αφορούν τη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, τον διαβήτη τύπου 2 και τις διαταραχές της ψυχικής σφαίρας.
Σύμφωνα με έρευνες, αρκετοί είναι οι ασθενείς που δεν γίνονται καλά με τη φαρμακευτική τους αγωγή, επειδή δεν ακολουθούν ακριβώς τις οδηγίες του γιατρού τους στη λήψη του φαρμάκου. Η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη σε άτομα που έχουν να πάρουν καθημερινά έναν συνδυασμό φαρμάκων, όπως είναι οι ασθενείς που έχουν προβλήματα καρδιάς ή νευρολογική νόσο και ξεχνούν ή αμελούν τη δόση τους.
Ο αισθητήρας που εγκρίθηκε στις αρχές του μήνα από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει μέγεθος κόκκου άμμου, τοποθετείται στο εσωτερικό του χαπιού, περνάει στο στομάχι και ο οργανισμός τον χωνεύει σαν να ήταν τροφή. Εχει κατασκευαστεί από προϊόντα που βρίσκονται στα τρόφιμα και ενεργοποιείται όταν έλθει σε επαφή με τα στομαχικά υγρά. Αντί για μπαταρία, υπάρχει ένα υλικό από πυρίτιο, λεπτό σαν χαρτί, το οποίο διαχωρίζει δύο μικροσκοπικές ποσότητες χαλκού και μαγνησίου. Ετσι, δημιουργεί ουσιαστικά μια μίνι μπαταρία που παράγει ηλεκτρική ενέργεια όταν βυθιστεί στο όξινο περιβάλλον του στομάχου.
Οποια πληροφορία εκπέμπει το χάπι λαμβάνεται από ένα έξυπνο αυτοκόλλητο που έχει επικολληθεί από πριν στο δέρμα του ασθενούς. Το αυτοκόλλητο που έχει διάρκεια επτά ημερών διαθέτει μια εύκαμπτη μπαταρία και ένα τσιπ το οποίο καταγράφει τις πληροφορίες και με τη σειρά του τις αποστέλλει σε κινητό τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Ο υπολογιστής, που μπορεί να τον έχουν ο γιατρός, κάποιος συγγενής ή ο ίδιος ο ασθενής, διαθέτει ειδικό λογισμικό και αν κάποιος δεν έχει πάρει το φάρμακό του στην ώρα του, τον ειδοποιεί να το πάρει. Επιπλέον, εάν κάποιος πάρει τη δόση του και δεν ενεργοποιηθεί, ο υπολογιστής τού ζητάει να περπατήσει μια μικρή απόσταση, ώστε το χάπι να κατέβει στο στομάχι του.
Η νέα τεχνολογία έρχεται, αρχικά να λύσει το πρόβλημα αυτό και στη συνέχεια να αναπτυχθεί ως «προσωποποιημένη» θεραπεία, καθώς θα μπορεί να δίνει πληροφορίες και για τη λειτουργία του οργανισμού αλλά και για τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων ή τη λήψη αλκοόλ και να ειδοποιεί τον γιατρό. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ: Αρχίσαμε με την εμφύτευση τσιπ στα οικόσιτα και στα κατοικίδια ζώα. Συνεχίσαμε με την εμφύτευση τσιπ σε παιδάκια και υπερήλικες (σ'αυτή τη φάση βρισκόμαστε ΤΩΡΑ στην Ελλάδα). Οσονούπω καθιερώνεται (ΚΑΙ στη χώρα μας) η ηλεκτρονική ταυτότητα (συγκεντρωτικό φακέλωμα), καθώς και οι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ηλεκτρονικές αγορές (με επιβεβλημένη ψηφιακή κάρτα). Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τις δεδομένες πλέον υπηρεσίες τύπου πλοήγησης  (GPS), την αποχαύνωση από την "ψυχαγωγική" προπαγάνδα (βλ. τηλεπαιχνίδια reality τύπου Big Brother) και τη ΝΟΜΟΤΥΠΗ ηλεκτρονική παρακολούθηση των πολιτών (από κάμερες στους δρόμους μέχρι παρακολουθήσεις τηλεπικοινωνιών), "αναρωτιόμαστε": ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0 ΠΟΥ "...'ΘΑ ΚΑΜΕΙ' ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ";
Προσωπική μας άποψη: ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου