//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανεύθυνοι και εθνικά επικίνδυνοι σπρώχνουν τους εισβολείς σε τζιχάντ με την απάτη του...σχεδίου "Ξένιος Ζευς"

(του Κ.Κυριακόπουλου)

Και αυτή η αλήθεια θα κάνει αισθητή και με τρόπο αμείλικτο την παρουσία της, όσο θα βασιλεύει η υποκρισία των υποτιθέμενων αναλυτών και των ηθικών αυτουργών για την κατάντια αυτής της χώρας.
Η δολοφονία φυσικά δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει μέθοδο εξαγνισμού, όποιο και αν είναι το μέγεθος της πρόκλησης που όπλισε το χέρι του θύτη. Κατ' αναλογία και η υποκρισία που αρκείται στην περιγραφή των γεγονότων, όσο και αν διατείνεται ότι αποσκοπεί στην ανάδειξη του προβλήματος, αυτό που κάνει σε τελευταία ανάλυση είναι να συγκαλύπτει και τους μεγάλους ενόχους και τις βαρύτατες ευθύνες τους.

Και ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν δολοφονίες…
«Δολοφονίες αθώων λαθρομεταναστών» που περιφέρονται αμέριμνοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και φυσικά ανακάλυψαν «συμμορίες δολοφόνων» εκδικητών που σπεύδουν να ρίξουν στο πυρ το εξώτερον.
Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι σύγχρονοι …Κολόμβοι...
Που ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει μια πραγματικότητα στυγνή και αμείλικτη με θύματα και αίμα???
Όλοι εκείνοι που χρόνια ολόκληρα μονοπωλούσαν τον «ανθρωπισμό» και ουδέποτε είδαν, ουδέποτε άκουσαν, ουδέποτε τους άγγιξε η μυρωδιά του αίματος των Ελλήνων πολιτών που λύγιζαν κάτω από τα μαχαίρια των τρικολόρε «δυστυχισμένων».
Όλοι εκείνοι που δεν είδαν τις γειτονιές της Ελλάδας να αλώνονται από τον κατευθυνόμενο εισβολέα.
Όλοι εκείνοι που δεν είδαν τις γιαγιάδες μας να βιάζονται από τα διεστραμμένα τέρατα του πολυπολιτισμού.
Όλοι εκείνοι που χρόνια ολόκληρα σιωπούσαν συγκαλύπτοντας ένα πρωτοφανές ρατσιστικό έγκλημα σε βάρος ολόκληρου του Ελληνισμού, συμπαρατασσόμενοι - ανεξάρτητα από προθέσεις – με τα πιο σκοτεινά κέντρα των νεοταξιτών και της απροκάλυπτης σωματεμπορίας.
Όλοι εκείνοι που δεν είδαν τις συμμορίες των ομοεθνών τους να απαγάγουν, να εκβιάζουν, να δολοφονούν τους ίδιους τους συμπατριώτες τους.
Όλοι εκείνοι που λειτούργησαν σαν επικίνδυνοι αβανταδόροι του ύπουλου εθνοκτόνου σχεδίου της BILDERBERG, του ΓΑΠ και των λοιπών ευαίσθητων ψυχών, που αναγόρευσαν τον λαθρομετανάστη σε «ψυχή», την ίδια στιγμή που βάφτισαν «τεκμήριο» το παιδί της Ελληνικής οικογένειας.

Όταν το χέρι του δολοφόνου οπλίζεται…
Τότε ο πρώτος που πρέπει να στηθεί στον τοίχο, είναι ο ηθικός αυτουργός, που με τη στάση και τις αποφάσεις του, μοιράζει απλόχερα τα όπλα στα χέρια των δολοφόνων.
Ποιος όπλισε τα χέρια των αδίστακτων κανίβαλων που χρόνια ολόκληρα σπέρνουν ασύδοτοι το αίμα και το θάνατο στις γειτονιές της Αθήνας??? Μα φυσικά ο ίδιος. Εκείνος που οπλίζει τα δολοφονικά χέρια των υποτιθέμενων «ρατσιστών» του κατά παραγγελία «πογκρόμ», γύρω και με αφορμή το οποίο επιχειρείται να στηθεί σήμερα, ακόμη μια απίστευτη – κατάφωρα ρατσιστική – ανθελληνική αθλιότητα.
Και είναι φυσικά ο ίδιος που φροντίζει με τη στάση του να ξεχειλίζει καθημερινά το ποτήρι της αγανάκτησης των Ελλήνων πολιτών που καταδυναστεύονται παράλληλα με το πλιάτσικο της δωσίλογης πολιτικής, και από το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο των αδίστακτων εισβολέων.

Η ιστορία όμως είναι παρούσα…
Παρούσα για να θυμίζει την επικοινωνιακή βρωμιά και τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που τη χορογραφούν, μέσα από την αθλιότητα των πεπραγμένων τους.
Να θυμίσουμε τα γεγονότα της Νίκαιας??? Να θυμίσουμε τη θρασύτητα με την οποία ο πρωθυπουργός – λαθρέμπορος της εθνικής ταυτότητας, απεφάνθη την ύπαρξη αστυνομικών δολοφόνων που δήθεν ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον αδικοχαμένο Πακιστανό, που αποδείχτηκε δολοφονημένος με εκρηκτικό μείγμα αλκοόλ και ναρκωτικών από συμμορίες συμπατριωτών του???
Να θυμίσουμε τις συνέπειες από την ολέθρια στάση αυτού του ανεκδιήγητου πρωθυπουργού??? Τι προτιμάτε???
Να θυμίσουμε το ολοκαύτωμα του αστυνομικού τμήματος της Νίκαιας που ακολούθησε???
Ή μήπως τη δολοφονική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής???
Ή μήπως προτιμάτε να θυμίσουμε πως το πρώτο ολέθριο έργο της θλιβερής του διετίας, ήταν η ψήφιση του λαθρονόμου με όλες τις γνωστές συνέπειες???

Παρούσα όμως είναι και η κάθε λογής κατευθυνόμενη προβοκάτσια…
Μια προβοκάτσια που δεν αποτελεί παρά μέρος μιας κατευθυνόμενης χορογραφίας, της συνέπειες της οποίας σύντομα θα γευθεί και πάλι στο πετσί της η Ελληνική κοινωνία. Μια προβοκάτσια τις οποίας οι πρωταγωνιστές – δολοφόνοι, παρά τη λυσσαλέα επιμονή ΜΜΕ και λοιπών παρατρεχάμενων, ήταν… είναι… και παραμένουν οι ομοεθνείς των δήθεν κατατρεγμένων, συνεπικουρούμενοι από κάποια πανηγυρτζήδικα «γιουρούσια» αφελών, που διευκολύνουν το ολέθριο έργο τους.
Πρόκειται για μια κακοστημένη δακρύβρεχτη σαπουνόπερα ανθρωπισμού υπανθρώπων της ενημέρωσης, που δεν είδαν και τίποτε δεν άκουσαν για τον δολοφόνο της Πάρου και το πολιτικό του άσυλο. Πρόκειται για μια σαπουνόπερα υποκρισίας απ όλους εκείνους που τίποτε δεν είδαν και δεν άκουσαν για την καλοστημένη επιχείρηση απαγωγής Πακιστανών από τους ομοεθνείς τους.
Πρόκειται για μια αθλιότητα πρώτου μεγέθους, που ο πραγματικός της στόχος δεν είναι η εξύψωση του ανθρωπισμού, αλλά η διαμόρφωση ιδανικού «εργασιακού περιβάλλοντος» για τη διεθνή μαφία του δουλεμπορίου. Πρόκειται για μια συντονισμένη ρατσιστική βρωμιά, που στοχεύει ευθύτατα την Ελληνική κοινωνία.

Δένδιας στο δρόμο που χάραξε ο Jeffrey
Η Ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να εξαπατηθεί από τα επικοινωνιακά τερτίπια υπουργών και βουλευτάδων, που ξεκίνησαν και συνεχίζουν να παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά. 
Ο «Ξένιος Ζευς», δεν αποτελεί επιχείρηση οργανωμένης απομάκρυνσης του ανεξέλεγκτου λαθροεισβολέα από τον τόπο μας, αλλά ένα καλοστημένο σχέδιο εξαπάτησης του πληθυσμού, που θα προετοιμάσει το έδαφος για ακόμη πιο εκτεταμένη και κλιμακούμενη εισβολή.
Ο «Ξένιος Ζευς» δεν αποτελεί αυτοτελές σχέδιο κρατικού παρεμβατισμού για την αποκατάσταση της νομιμότητας, αλλά μέρος ενός γενικότερου σχεδίου, ενός επικίνδυνου πάζλ, που κρύβει μέσα του μεγάλη βρωμιά.

Ιδού η βρώμικη χορογραφία…
Να ποια είναι η αθλιότητα που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας και που αποσκοπεί:
Ο «Ξένιος Ζευς» μαζεύει μερικά λαμόγια από το περιφερόμενο κοπριταριό που αλωνίζει ανεξέλεγκτο στους δρόμους της Αθήνας. Πρόκειται για μια κίνηση επικοινωνιακά χρήσιμη από τους εμπνευστές της, που δεν αποσκοπεί μονάχα στο να θολώσει τα νερά γύρω από το οξύτατο κοινωνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά προσβλέπει και στον αποπροσανατολισμό της Ελληνικής κοινωνίας που στενάζει υπό το βάρος των νέων μέτρων, για την εξυπηρέτηση των επιδιώξεων του σουλτανάτου…
Την ίδια στιγμή οι μηχανισμοί του μισθολόγιου ενεργοποιούνται στήνοντας το σκηνικό των δήθεν «ρατσιστικών» επιθέσεων σε βάρος λαθρομεταναστών με πρωταγωνιστές (κι αυτό επιμελώς αποκρύπτεται) τους ίδιους τους ομοεθνείς τους, συνεπικουρούμενους ενίοτε και από μερικούς ντόπιους χρήσιμους ηλίθιους… Και ενώ όλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ξαφνικά εμφανίζεται ο κ. Δένδιας να απειλεί θεούς και δαίμονες, με βαριές ποινές που θα πατάξουν τα φαινόμενα του «ρατσισμού» στην Ελληνική κοινωνία.

Η ζωή όμως δεν είπε ακόμη τον τελευταίο της λόγο…
Και αυτή η αλήθεια καλό είναι να μη διαφεύγει από τους πρόθυμους των νεοταξίτικων σχεδιασμών.
Το πρόβλημα είναι πραγματικό… Οι επιπτώσεις του είναι οξύτατες… Και η πιθανολογούμενη έκρηξη των ανεξέλεγκτων συνεπειών του δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, με «ανθρωπιστική» υποκρισία και με τερτίπια επικοινωνιακά που χρησιμοποιούνται ως άλλοθι προκειμένου να ισχυροποιήσουν το θεσμικό πλαίσιο των νεοταξίτικων σχεδιασμών.
Η «ρατσιστική» βία, ακόμη παραμένει κλεισμένη στα αρρωστημένα μυαλά εκείνων που την επικαλούνται ως βολική δικαιολογία για τις ολέθριες πολιτικές τους, αλλά είναι βέβαιο πως όταν ξεσπάσει πραγματικά, τότε κάποιους πραγματικά δε θα τους χωράει ο τόπος. Η «ρατσιστική» βία όταν ξεσπάσει πραγματικά, από μια κοινωνία που επιμένετε να εξαπατάτε με τόσο προκλητικές και ολέθριες μεθόδους, θα είναι διάχυτη σε κάθε πλατεία, σε κάθε γειτονιά, και τότε θα τρομάξουν πραγματικά οι ανεγκέφαλοι «επικριτές» της.

Σταματήστε λοιπόν τα επικίνδυνα παιχνίδια όσο είναι νωρίς, πριν ανάψετε τη φωτιά στο φυτίλι του δυναμίτη.
Σταματήστε την υποκρισία και τον κατευθυνόμενο αποπροσανατολισμό, γιατί τα φαινόμενα των δολοφονικών επιθέσεων σε βάρος Ελλήνων πολιτών πληθαίνουν, και πριν τα πράγματα φτάσουν σε σημείο μη αναστρέψιμο, καλό είναι όλοι εσείς οι πρόθυμοι κοντυλοφόροι του υποτιθέμενου «ανθρωπισμού» να συναισθανθείτε τις εγκληματικές σας ευθύνες στην πιο άθλια συνενοχή όλων των εποχών.
Συνειδητοποιήστε επιτέλους πως αν η ρατσιστική βία ζωντανέψει στους δρόμους και πάψει να αποτελεί ένα ευφάνταστο σενάριο στα αρρωστημένα σας μυαλά, τότε όλη αυτή η ευφάνταστη αθλιότητα στην οποία επιχειρείτε να επενδύσετε, θα μοιάζει με αθώο παιδικό παραμύθι.
Αναλογιστείτε λοιπόν τις ευθύνες σας πριν να είναι αργά…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου