Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα: Κάτω τα χέρια από τους Έλληνες

Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός σέβεται την απαίτηση του κυρίαρχου ελληνικού λαού και στάθηκε υπερήφανα απέναντι στους τοκογλύφους

Ο κύβος ερρίφθη... Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε από εκεί που ήρθαν τους τοκογλύφους δανειστές, άκουσε την οργή του ελληνικού λαού, τήρησε τη δέσμευσή του απέναντι στους Έλληνες που τον οδήγησαν στο Μέγαρο Μαξίμου και προάσπισε τα συμφέροντα της πατρίδας του, λέγοντας ΟΧΙ στην υπογραφή του μνημονίου υποταγής της Ελλάδας.
Γεγονός είναι, πως για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός σέβεται την απαίτηση του κυρίαρχου ελληνικού λαού και στάθηκε υπερήφανα απέναντι στους τοκογλύφους, υπερασπιζόμενος τη δυνατότητα ενός λαού να αποφασίζει για το μέλλον του, να ψηφίζει για την κυβέρνηση που θα ανεβεί στην εξουσία.
Τα τελευταία 24ωρα γίναμε όλοι μάρτυρες ενός βρώμικου σχεδίου που τέθηκε σε απόλυτη εφαρμογή από το ΔΝΤ και τη Γερμανία, με... πιόνια τη Λαγκάρντ, τη Μέρκελ και τον Γιούνκερ, για τον εξευτελισμό της αριστερής κυβέρνησης, ώστε μέσω της υποταγής της, αν τελικά υπέγραφε ο Τσίπρας το μνημόνιο, να οδηγούσαν στην ανατροπή της και την επιστροφή των... φαντασμάτων των μνημονιακών κυβερνήσεων στο προσκήνιο.
Σαμαράς και Θεοδωράκης περίμεναν στη... γωνία, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν τους έκανε το χατίρι και προτίμησε να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πάνω απ' όλα βάζει τη λαϊκή βούληση και την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.
Οι Έλληνες, λοιπόν, θα κληθούν στις 5 Ιουλίου να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Με κάθε επισημότητα και με την ελπίδα, μέσα στα επόμενα 24ωρα να καταστεί απόλυτα ξεκάθαρη από την κυβέρνηση η επίσημη αλληλογραφία με τους θεσμούς, ώστε άπαντες να γνωρίζουν τι σημαίνει η πρόταση... υποταγής της πατρίδας μας και ποιες είναι τελικά οι ελληνικές προτάσεις για να μπορέσει η χώρα μας να ορθοποδήσει, την επομένη του δημοψηφίσματος και εφόσον προκύψει ως αποτέλεσμα, αυτό που σήμερα μοιάζει πολύ πιθανό, η άρνηση δηλαδή, από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, της πρότασης των δανειστών.
Το Δημοψήφισμα, όπως και οι εκλογές αποτελούν μέγιστο δημοκρατικό δικαίωμα, αναφαίρετο για τον ελληνικό λαό και το αποτέλεσμά του πρέπει να γίνει απόλυτα σεβαστό από όλες τις πλευρές. Κυρίως, δε, από εκείνους που με μαθηματική ακρίβεια επιχείρησαν να χτυπήσουν με «χειρουργική« μαεστρία τη νέα ελληνική κυβέρνηση, θέλοντας να τη μετατρέψουν σε μια αριστερή παρένθεση.
Ήδη, το κλίμα που διαμορφώνεται τα τελευταία 24ωρα, λόγω της σθεναρής, όπως αποδεικνύεται στην πράξη πια, αντίδρασης του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και των υπολοίπων μελών της κυβέρνησης έναντι των τοκογλύφων δανειστών και των συμφερόντων που εκπροσωπούν, είναι κάτι παραπάνω από θετικό.
Η απόρριψη του σχεδίου υποταγής της Ελλάδας, απώλειας των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών της και της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας αποτελεί μονόδρομο.
Ο ελληνικός λαός έχει μάθει να ζει ελεύθερος, να δίνει μάχες υπέρ της πατρίδας και όχι υπέρ των ξένων συμφερόντων και να τις κερδίζει. Ορθώνουμε, λοιπόν, το ανάστημά μας και υπερήφανα συμμετέχουμε στο δημοψήφισμα, όποτε και αν τελικά αυτό διεξαχθεί, αποφασίζοντας για το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Το μήνυμα είναι ένα και πρέπει να σταλεί όσο γίνεται με πιο ηχηρό τρόπο.
Κάτω τα χέρια από τους Έλληνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου