Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Αποκάλυψη-σοκ του θρυλικού αστροναύτη Buzz Aldrin: Στην πτήση του Apollo 11 είδα ΑΤΙΑ ! – Τι δηλώνει για τα ταξίδια που ετοιμάζει η Mars One για τον πλανήτη Άρη

Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που μια τόσο συγκροτημένη προσωπικότητα της οποίας, ούτε την επαγγελματική σοβαρότητα ούτε και την κορυφαία πνευματική ικανότητα θα τολμούσε κάποιος να αμφισβητήσει, ομολογεί ότι είδε Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο.
Πρόκειται για τον θρυλικό αστροναύτη Buzz Aldrin, τον δεύτερο άνθρωπο που πάτησε στη Σελήνη μετά τον Neil Armstrong με την αποστολή Apollo 11, στις 21 Ιουλίου του 1969.
Σήμερα, στα 84 του χρόνια, ο άνθρωπος που κατάφερε να βιώσει το όνειρο δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έζησαν και “έφυγαν” από τον πλανήτη Γη, ομολογεί πλέον ευθέως ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης είδε ένα ΑΤΙΑ.
Όπως παραδέχεται, αμέσως ανέφερε το γεγονός στο Διαστημικό Κέντρο του Κέννεντι, ωστόσο, έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ότι αντιμετωπίστηκε με εξαιρετική δυσπιστία όσον αφορά αυτό που ο ίδιος έβλεπε εκείνη τη στιγμή με τα ίδια του τα μάτια.
“Παρατήρησα ένα φώς έξω από το παράθυρο το οποίο εκινείτο παράλληλα με μας και διαρκώς στο πλευρό μας. Όταν επιστρέψαμε, έδωσα ολόκληρες “συνεντεύξεις-ανακρίσεις” στην υπηρεσία μου περί του τι ακριβώς έβλεπα, ωστόσο οι “εξηγήσεις” που προσπάθησαν να δώσουν περιλάμβαναν τα πιο απίθανα πράγματα (από… αντανακλάσεις του ηλιακού φωτός στα πάνελ έως και κομμάτια που είχαν αποκολληθεί από τον πύραυλο), ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν αποδείχτηκε, και ουδείς εξέτασε το ότι τελικά θα μπορούσε απλώς να είναι ένα άλλο διαστημικό σκάφος από άλλη χώρα ή και από άλλο κόσμο.
“Μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι στον Γαλαξία μας και υπάρχουν και δισεκατομμύρια ακόμη
Γαλαξίες. Η πιθανότητα για άλλες μορφές ζωής στο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες. Άλλωστε δεν ήταν δα και κάτι το συγκλονιστικό το ότι και εδώ στη Γη η ζωή κάπως έτσι ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα.
Με αφορμή την αποστολή της ιδιωτικής εταιρείας Mars One η οποία ετοιμάζεται εδώ και χρόνια να στείλει ανθρώπους στον Άρη, ο διάσημος κοσμοναύτης ήταν κατηγορηματικός: “Έχω μελετήσει το θέμα και και το αν μια προσεδάφιση στον κόκκινο πλανήτη θα μπορούσε να γίνει από κάποιον ιδιωτικό φορέα. Είμαι απολύτως σίγουρος πως, ακόμη και αν γίνει, οι πρώτοι άνθρωποι που θα ταξιδέψουν και θα πατήσουν το πόδι τους στον Άρη, δεν θα μπορέσουν ποτέ να ξαναφύγουν από αυτόν και να επιστρέψουν πίσω στη Γη”.

Το πλήρωμα του Apollo 11  όταν, στις 24 Ιουλίου 1969 έχει πλέον ήδη επιστρέψει στον πλανήτη Γη και, δικαίως, απολαμβάνει υποδοχής ηρώων.  Στη φωτογραφία ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρν Νίξον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου