ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Two Worlds (2017)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Future World Music - New Beginnings, Studio Version, 2010 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για τον Διαμελισμό της Ελλάδας (1/2018) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδυκτιακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Δ.Καζάκης - Περί Κουρέματος Καταθέσεων και Χρεοκοπίας Τραπεζών (10/2015) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 [ Διαδυκτιακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ: Με παρέμβαση Ντ. Τραμπ οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 / Καμμένος: "Μεγάλη μέρα για την Πολεμική Αεροπορία"

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ενημέρωσε ότι θα συγκληθεί έκτακτο ΚΥΣΕΑ το μεσημέρι του Σαββάτου, 28 Απριλίου, υπό τον Αλέξη Τσίπρα για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος ενημέρωσε το ΚΥΣΕΑ πως η πλευρά των ΗΠΑ έκανε, καταρχήν δεκτή, την αναθεωρημένη πρόταση της Ελλάδας. Μια πρόταση που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της Ελλάδας. Μετά το αμερικανικό «πράσινο φως» και την παρέμβαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού 85 αεροσκαφών.
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος την περασμένη Τετάρτη, αναφερόμενος στο θέμα των F16 είχε πει ότι σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών, αυτό «τυγχάνει της έγκρισης της κυβέρνησης μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας» προσθέτοντας ότι η διαπραγμάτευση γίνεται για τις καταβολές χρημάτων μέχρι το 2021. Σύμφωνα με τον ίδιο «εμπροσθοβαρές πρόγραμμα σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατό» διευκρινίζοντας ότι «όσον αφορά τις καταβολές η Ελλάδα μέχρι το 2021 έχει δεσμευθεί για ένα συγκεκριμένο πλεόνασμα στους δανειστές».
«Εκεί που βρίσκεται η διαπραγμάτευση είναι στην καταβολή των χρημάτων για το 2018, το 2019 και το 2020. Για μετά το 2021 μπορούμε να καταβάλουμε μέρη της συμφωνία μέχρι τη λήξη του προγράμματος» είπε ο κ. Καμμένος συμπληρώνοντας ότι το πρώτο αεροσκάφος θα παραδοθεί σε δύο χρόνια. Όπως ανακοίνωσε για το θέμα θα ενημερώσει για τέταρτη φορά τον ομόλογό του. «Τα προγράμματα που γνωρίζετε είναι αυτά που έχουν συζητηθεί στο ΚΥΣΕΑ» κατέληξε ο υπουργός Άμυνας.

Η ανακοίνωση για το ΚΥΣΕΑ και την αναβάθμιση των F-16
«Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.
Το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε εκτάκτως σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.
Κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών».

Πάνος Καμμένος: «Μεγάλη μέρα!»
Με μια ανάρτησή του στο Τwitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «μεγάλη μέρα για την Πολεμική Αεροπορία» την απόφαση του ΚΥΣΕΑ.
Οι δυνατότητες του F-16 VIPER
Το F-16 Viper (σ.σ στα ελληνικά viper σημαίνει οχιά)  ενσωματώνει πολύ προχωρημένες δυνατότητες ως μέρος ενός πακέτου αναβάθμισης ώστε τα F-16 να μπορούν να λειτουργούν μαζί με μαχητικά 5ης γενιάς όπως τα Stealth F-35 και F-22. 
Τα F-16V μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξόντωση της αεράμυνας του εχθρού, για αποστολές αέρος-εδάφους και μάχες αέρος-αέρος. Μπορεί επίσης να εκτελέσει αποστολές βαθιάς διείσδυσης και για αεροναυτικές επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ονομασία Viper την έχουν δώσει οι πιλότοι και οι συντηρητές του. Η επίσημη ονομασία που έχει δοθεί στο αεροσκάφος είναι Fighting Falcon (Μαχόμενο Γεράκι).

Γενικά χαρακτηριστικά
Τύπος: αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων
 • Κατασκευαστής General Dynamics
 • Ώση (Block 52 / 29.100 λίβρες)127 kN
 • Πλήρωμα 1 (μοντέλα A/C/E), 2 (μοντέλα (Β/D/F)
 • Μήκος 14,8 m
 • Εκπέτασμα 9,8 m
 • Ύψος 4,8
 • Επιφάνεια πτέρυγας 27,87
 • Μεικτό βάρος 12.003 kg
 • Μέγιστο βάρος απογείωσης 16,875 kg
 • Μέγιστη ταχύτητα 2173 km/h (2,05 Mach)
 • Αυτονομία (με εξωτερικές δεξαμενές)>2000 km
 • Μέγιστο ύψος 15.240 km/h
 • Βαθμός ανόδου 15.000 m/min
 • Πυροβόλα 1 M61 Vulcan 20 mm
 • Έξυπνες βόμβες 2x CBU-87 cluster, 2x CBU-89 gator mine, 2x CBU-97, 2x GBU-10 Paveway, GBU-12 Paveway II, βόμβες Paveway καθοδηγούμενες με laser, 2x JDAM
 • Βόμβες ελεύθερης πτώσης 6x Mk 80 series, και πυρηνικές βόμβεςόπως η B61 πυρηνική βόμβα
 • Πύραυλοι αέρος-αέρος 6x AIM-9 Sidewinder, έως 6x AIM-120 AMRAAM
 • Πύραυλοι αέρος-εδάφους 6x AGM-65 Maverick
 • Πύραυλοι αέρος-επιφανείας 4x AGM-119 Penguin
 • Πύραυλοι αντιραντάρ 4x AGM-88 HARM
 • Ρουκέτες CRV-7
(ΠΗΓΗ: http://www.pronews.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου