Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Ν. Παππάς: Όταν βήχει καναλάρχης, η ΝΔ παθαίνει πνευμονία

«Είναι συνολικά νίκη για τη δημοκρατία μας η ολοκλήρωση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Δεν είναι καλό να υπάρχουν συμφέροντα που αισθάνονται ότι μπορούν να καθυποτάξουν την Πολιτεία και ότι το δημόσιο συμφέρον θα κάμπτεται για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων», είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που είχε κληθεί για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
«Η ΝΔ να μας εξηγήσει πώς κάθε φορά που βήχει κάποιος καναλάρχης, παθαίνει η ίδια πνευμονία», τόνισε ο υπουργός ενώ σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «λυπηρό φαινόμενο».
Επανέλαβε ότι από τα χρήματα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών έχουν ήδη εισπραχθεί 90 εκατομμύρια που θα αξιοποιηθούν για 15.000 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, για την αύξηση της απασχόλησης στα νοσοκομεία και για να υλοποιηθεί πρόγραμμα «επαναπατρισμού» Ελλήνων που θα προσφέρουν στην πατρίδα.
Ο υπουργός έκανε επίσης λόγο για «παραμορφωτικό φακό υπεράσπισης ιδιαίτερων συμφερόντων» και υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
«Είχε υποκλαπεί ο αέρας της χώρας από μια ομάδα επιχειρηματιών, που κατάφεραν σε καιρούς δύσκολους για τη χώρα και το λαό, να πάρουν το δίκτυο των κεραιών και να πάρουν και την παραγωγή περιεχομένου. Με τη δική μας παρέμβαση σπάει αυτή η αεροπειρατεία», είπε επίσης στην Επιτροπή Θεσμών ο υπουργός Επικρατείας.
Σημείωσε ότι υπήρχαν πολύ αυστηρές προϋποθέσεις για τον έλεγχο και την προέλευση κεφαλαίων που χρησιμοποιήθηκαν από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. «Είχαμε πρόνοιες και για τον έλεγχο προέλευσης των κεφαλαίων και προϋποθέσεις τραπεζικής ενημερότητας και μια σειρά από άλλες προϋποθέσεις που έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη. Υπήρξαν αλλεπάλληλα φίλτρα που θωράκισαν αυτόν το διαγωνισμό ο οποίος πέρασε όλες τις πολιτικές, νομικές δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκε», υπογράμμισε ο Ν. Παππάς.
Για τον επιχειρηματία Καλογρίτσα και τη φημολογούμενη σχέση του με την κυβέρνηση, σημείωσε ότι επιχειρήθηκε γύρω από τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα να δημιουργηθεί ένα αφήγημα το οποίο θα τραυμάτιζε τη διαδικασία του διαγωνισμού αλλά αυτό δεν έγινε εφικτό.
«Προσωπικά περιβάλλω με την απόλυτη εμπιστοσύνη την επιτροπή του διαγωνισμού», είπε ο υπουργός και προσέθεσε ότι είναι ανήθικο να μπαίνουν στο στόχαστρο άνθρωποι της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. Σημείωσε στο σημείο αυτό ότι ο πρώτος που πήρε την άδεια ήταν ο Σκάι αν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έλεγε ότι «ο διαγωνισμός έγινε για να μην πάρει άδεια ο Σκάι».
«Είναι η πρώτη φορά που ο αριθμός των αδειών γίνεται απόφαση της Βουλής», επισήμανε ο Νίκος Παππάς και επανάλαβε ότι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης  τις σεβόμαστε όλοι.
Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε επίσης ότι «ο κ. Κοντομηνάς με τον σταθμό Alpha συμμετείχε στο διαγωνισμό ωστόσο δεν κατέστη υπερθεματιστής και από την επομένη το κανάλι ξεκίνησε να καθυβρίζει». Μέσα στη συνολική τακτική του συγκεκριμένου σταθμού ήταν και το τραγελαφικό περιστατικό με τις περούκες στη Ν. Υόρκη, υποστήριξε ο Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου