Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΠΑΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ!
Εντάξει γελοίοι καραγκιόζηδες που έχετε το θράσος να παριστάνετε τους ανήξερους;
Ολόκληρος ο κώδικας εδώ: ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!

Ειδικά κάποιοι δήθεν "υπερχριστιανοί" που μιλάνε για...υπερβάλοντα ζήλο!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Αυτό δεν ζητάμε εδώ και χρόνια;

Εμείς συμφωνούμε να εφαρμόζεται ο συγκεκριμένος νόμος σε όσους προσβάλουν ΟΛΕΣ τις γνωστές και αναγνωρισμένες θρησκείες στην Ελλάδα!
Όσο για κάποια βλαμμένα που λένε πως "προσβάλλουν κι εμάς τους άθεους", ρωτάμε: Από πότε είστε θρησκεία ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ;;; Γίνετε πρώτα και τα...ξαναλέμε!
Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθει
ς!
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ!

2 σχόλια:

 1. Ο μικρός φαίνεται δεν είχε καταλάβει πως ζούσε σε Θεοκρατικό και όχι Δημοκρατικό κράτος.

  Και να φανταστείς πως εσύ λογίζεσαι για ισότιμος πολίτης με μένα, στα μάτια αυτού του κράτους και έχεις το ίδιο δικαίωμα για ψήφο.

  Καμιά ελπίδα για τον τόπο. Κάντε καμιά προσευχή, αφού το να σκέφτεστε λογικά και δημοκρατικά δεν το έχετε μήτε και πρόκειται να το αποκτήσετε, στον αιώνα των αιώνων, αμήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πώς τολμάει αυτό το απαράδεκτο κράτος να με θεωρεί ισότιμο πολίτη με σένα;;;; Προφανώς οι δικές μου πεποιθήσεις δεν ταυτίζονται με τα..."δημοκρατικά" ιδεώδη σου που ικανοποιούνται μόνο με την ύβρη εναντίον θρησκειών, την προσβολή εκατομμυρίων πολιτών που εξακολουθούν να παραμένουν "αναχρονιστικά" (σύμφωνα με τη φάρα σου) θρησκευάμενοι -θίγοντας μεταξύ άλλων και το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην σεβαστή από όλους ελέυθερη πίστη του-, τη σπίλωση της μνήμης -όχι ιερωμένου, αφού προφανώς ο "προσδιορισμός" σου περί δημοκρατικότητας δεν χωρά τέτοια..."αξιώματα" και έννοιες, αλλά- ενός νεκρού ανθρώπου!
   Το να ξεχνάς με την ιδαίτερη αντίληψή σου περί "δημοκρατικότητας" (υπό το πρίσμα της ελευθερίας του λόγου, όπως την αντιλαμβάνεσαι) την μέγιστη υποχρέωση της μη προσβολής της ελευθερίας του συμπολίτη σου (με την έννοια της μη προσβολής της πίστης του, ΟΠΟΙΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ - συνεπώς τα περί "θεοκρατίας" όχι σε εμάς) φανερώνει την κλασική έλλειψη δημοκρατικής παιδείας της συνομοταξίας σου! Το να θίγεις τον συνομιλητή σου, όμως, θεωρώντας ότι δεν θα'πρεπε να έχει δικαίωμα ψήφου όπως...εσύ, εκδηλώνει αυτό που η μισαλλοδοξία σου υποκρύπτει: βαθιά αντιδημοκρατικότητα!
   Πάρε τους ομοϊδεάτες σου, πηγαίνετε να κάνετε κανένα στοιχειώδες μάθημα Πολιτικής Θεωρίας και Συνταγματικού Δικαίου κι έλα μετά να...μας κρίνεις αν σκεφτόμαστε λογικά και δημοκρατικά! Με τις αντιλήψεις σου, όμως, πράγματι δεν φαίνεται καμία ελπίδα για τον τόπο στη ζωή του μέλλοντος αιώνος!

   Διαγραφή