Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης (Ένωση Κεντρώων) - Μιλώντας για Πρέσπες και Μεταναστευτικό (2/2020) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

#κυβέρνηση-τσίρκο: Διοικητές Νοσοκομείων - Άρχισαν οι παραιτήσεις πριν από τους επίσημους διορισμούς

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος
 
 
Τριγμούς συνεχίζει να προκαλεί στο υπουργείο Υγείας το θέμα των Διοικητών Νοσοκομείων, αφού ενώ τα στελέχη που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, δεν έχουν ακόμη διορισθεί επισήμως, άρχισαν οι παραιτήσεις. Ο αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος (Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ -ΓΝ ΘΗΒΩΝ -ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΘΗΒΑ»), έδωσε την παραίτησή του, πριν ακόμη αναλάβει. Να σημειωθεί πως 20 ημέρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων και τον σάλο που προκλήθηκε για τις επιλογές Κικίλια, το ΦΕΚ δεν έχει εκδοθεί ακόμη ώστε να αναλάβουν υπηρεσία.
Ο μέχρι πρόσφατα ανακοινωμένος αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας, έδωσε την παραίτησή του μετά τις έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία η οποία τον κατηγορούσε ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα που προέβλεπε η προκήρυξη, ενώ και το επάγγελμα του δεν σχετίζεται με τον τομέα της υγείας. Ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αφού τον ευχαριστεί για την τιμητική θέση, επιφυλάσσεται να προβεί σε νομικές ενέργειες για όσα σε βάρος του έχουν ειπωθεί.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του ethnos.gr δεν αναμένεται να είναι η μοναδική αποχώρηση στελέχους από όσα ανακοινώθηκαν επισήμως πριν από περίπου 20 ημέρες. Πηγές του ethnos.gr σημειώνουν ότι ήδη γίνεται ξεκαθάρισμα της λίστας των ονομάτων, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα «γαλάζια παιδιά» αλλά και για τους επαγγελματίες που δεν σχετίζονται με την υγεία, και δεν αποκλείεται στην έκδοση των απαραίτητων ΦΕΚ να... λείπουν κάποια ονόματα.
Δεν θεωρείται τυχαίο ότι 20 ημέρες μετά την ανακοίνωση των ονομάτων από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ακόμη δεν έχουν αναλάβει θέση τα 111 στελέχη του ΕΣΥ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr, ο έλεγχος των πτυχίων και του ποινικού μητρώου συνεχίζεται αφού ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση των ονομάτων. Κάτι που δεν είχε ξαναγίνει στο παρελθόν αφού πρώτα ελέγχεται η πιστότητα των πτυχίων και τα προσόντα και μετά γίνονται οι διορισμοί.

Το Μέγαρο Μαξίμου

Το θέμα των Διοικητών Νοσοκομείων πάντως επέφερε και ολιγοήμερη ψύχρα μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και υπουργείο Υγείας, λένε καλά πληροφορημένες πηγές του ethnos.gr, αφού εκτιμήθηκε ότι ο υπουργός Υγείας δεν προστάτεψε επικοινωνιακά τουλάχιστον τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα όσα διατυπώθηκαν. Κρίθηκε μάλιστα -σημειώνουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο ethnos.gr- ότι η αντίδρασή του ήρθε καθυστερημένα και χωρίς σαφήνεια, με αποτέλεσμα να πληγεί το πολιτικό προφίλ του πρωθυπουργού.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι για την ολοκλήρωση των διορισμών των Διοικητών Νοσοκομείων, θα χρειασθούν αρκετές ημέρες ακόμη, γεγονός βέβαια που θα επιφέρει νέες καθυστερήσεις για τις αλλαγές στο ΕΣΥ. Εκτιμάται ότι θα χρειασθούν τουλάχιστον 10 ημέρες ακόμη για να βγουν όλα τα ΦΕΚ με τα ονόματα, κάτι που σημαίνει πως οι νέοι Διοικητές Νοσοκομείων θα φθάσουν στην καλύτερη περίπτωση κοντά στις γιορτές στα νοσοκομεία. Την περίοδο δηλαδή που όλα λειτουργούν υποτονικά λόγω αδειών.
Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι μέχρι τότε τα νοσοκομεία θα παραμείνουν ακέφαλα αφού οι απερχόμενοι Διοικητές Νοσοκομείων είναι ήδη με το ένα πόδι έξω από το ΕΣΥ, ενώ εδώ και μήνες οι περισσότεροι υπολειτουργούν αφού γνωρίζουν ότι θα απολυθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου