ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Prism (2015)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Journey - Mystery Mountain, Studio Version, 1975]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Κυριάκος Βελόπουλος - Η Γερμανία στο Αιγαίο μέσω Δούναβη (2/2019) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Στέφανος Μάνος - Περί Δημοσίου Τομέα (6/2017) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Θέατρο σκιών του κλαιόμενου Σακελλαρίου: Έργα και ημέρες παραδικαστικής αλητείας

Λίγες μέρες πριν τη συνταξιοδότησή του, ο πρόεδρος του ΣτΕ, δήλωσε αναβαπτισμένος αντι-μνημονιακός, υπέρ των συνταξιούχων και αποφάσισε να παραιτηθεί με πρόσχημα τη διαρροή της απόφασης των δικαστών της ολομέλειας σχετικά με τη συνταγματικότητα του νόμου Κατρούγκαλου.

(γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης)

Ο Νίκος Σακελλαρίου δεν παραιτήθηκε απλά. Παραιτήθηκε διαβάζοντας μια πολιτική ανακοίνωση, ενδεδυμένος με τα επίσημα δικαστικά άμφια και σε διακαναλική σύνδεση.
«Φοβούμαστε πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων», δήλωσε με στόμφο, διαβάζοντας το κείμενο που είχε ετοιμάσει και οπτικοποιώντας τη φράση «κροκοδείλια δάκρυα».
Μιλάμε για τον ίδιο δικαστικό, που ως μέλος του ΣτΕ, έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια που πετσόκοψαν τις συντάξεις, 12 συνεχείς φορές, έως και 50%, την περίοδο 2010-2015.
Ενώ από το 2015, που ο κ. Σακελλαρίου είναι πρόεδρος, το ΣτΕ:
- Έχει «παγώσει» την υποβολή πόθεν έσχες για τους δικαστές.
- Έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες και τα 250 εκατομμύρια που θα έμπαιναν στο κρατικό ταμείο.
- Ακύρωσε το νόμο Φίλη για τα θρησκευτικά, με το σκεπτικό πως πλήττεται η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των μαθητών.
- Επικύρωσε την παραγραφή χιλιάδων υποθέσεων φοροδιαφυγής από τις περίφημες λίστες της ντροπής (Λαγκάρντ, Μπόργιανς κ.λπ.), καθώς και μεγαλο-οφειλετών του δημοσίου.
Κάποιοι κακοήθεις βέβαια, ισχυρίζονται πως η παραίτηση Σακελλαρίου μπορεί να φανεί πολύ βολική για την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς λέγεται ότι μπορεί να προκαλέσει ξανά τη διαδικασία ψήφου από την Ολομέλεια, σχετικά με τη συνταγματικότητα του ασφαλιστικού νόμου, εκβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους δικαστές. Άλλοι κακεντρεχείς λένε πως ο Μητσοτάκης «παίζει τα ρέστα του» και τάχα μου ο πρόεδρος του ΣτΕ, "κλείδωσε" θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ.
Η παραίτηση πάντως του Ν. Σακελλαρίου υπό το πρόσχημα της διαρροής αποφάσεων του ΣτΕ, κάπου χάνει. Βλέπετε, δεν είναι η πρώτη φορά, επί προεδρίας του, που διαρρέουν αποφάσεις της ολομέλειας, σε ΜΜΕ. Το αντίθετο. 
Ειδικά την περίοδο της εκδίκασης του "Νόμου Παππά" για τις τηλεοπτικές άδειες, οι διαρροές σε πολύ συγκεκριμένες εφημερίδες και άμεσα ενδιαφερόμενα κανάλια, ήταν στην καθημερινή διάταξη. Η «καραμπινάτη» διαρροή του Οκτωβρίου του 2016 σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, για παράδειγμα, σίγουρα δεν οφειλόταν σε τηλεπάθεια των ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου