ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ":
ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ - 
Η ανθελληνική συμμορία 
των διεφθαρμένων νεοφιλελέδων
http://paragka-mitsotaki..gr/
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Two Worlds (2017)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Future World Music - New Beginnings, Studio Version, 2010 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για τον Διαμελισμό της Ελλάδας (1/2018) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδυκτιακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Δ.Καζάκης - Περί Κουρέματος Καταθέσεων και Χρεοκοπίας Τραπεζών (10/2015) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 [ Διαδυκτιακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: Οι Καραμανλικοί δείχνουν την πόρτα στον Άδωνι

Σε σκληρές δηλώσεις κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη προχωρούν στελέχη του κόμματος που πρόσκεινται στην καραμανλική πτέρυγα, με αφορμή την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπενθυμίζοντας με νόημα ότι «στην περίπτωση Βατοπεδίου, όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο Γεωργιάδης δεν είναι εκλεγμένος.
«Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα», συμπλήρωσε.
Παράλληλα σχολιάζοντας τις απειλές που εκτοξεύονται από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis εναντίον των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης, ο Γιώργος Βλάχος είπε ότι είναι «λάθος να αποκαλούμε τους μάρτυρες κουκουλοφόρους» και υπενθύμισε ότι ήταν η ΝΔ ήταν αυτή που ψήφισε τον σχετικό νόμο.
Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος σε σχόλιο του στο Facebook επισήμανε ότι είναι «απαράδεκτο και ασυγχώρητο» να πέφτει η σκιά της Novartis στο θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, «ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι αμφισβητήσιμη». «Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρίς χάσιμο χρόνου» σχολιάζει.

Νωρίτερα, το δεύτερο χτύπημα μέσα σε μόλις τρεις μέρες δέχτηκε ο Κώστας Καραμανλής από το στρατόπεδο των Σαμαρικών με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis. Μετά τον ίδιο Αντώνη Σαμαρά που φωτογράφισε τον κ. Καραμανλή ως έναν εκ των ηθικών αυτουργών της "σκευωρίας" δια του "αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ Παπαγγελόπουλου και τώρα υπουργού δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ", ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε χτες αποφασισμένος στην εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας και μίλησε για "ρουσφέτι" δημοσιογράφου και σήμερα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ επί πρωθυπουργίας Καραμανλής το 2004.
"Πήγατε στο Γραφείο Τύπου του τότε Πρωθυπουργού, στον κ. Ανδριανό; Δώσατε το βιογραφικό σας; Εστάλη στον Πρόεδρο της ΕΡΤ με φαξ από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ναι ή όχι;" είπε σε κάποια φάση της πολύωρης κατάθεσής του ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή της βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανέτα Καββαδία, αλλά "καρφώνοντας" ταυτόχρονα τον νυν συνάδελφό του στη ΝΔ βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, στενό συνεργάτη του κ. Καραμανλή.
Μάλιστα ο διάλογος αυτός συνεχίστηκε επί αρκετά λεπτά μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Αννέτας Καββαδία με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να μιλάει για "ρουσφέτι" και να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που υπήρχαν ότι πήγε αποφασισμένος να κάνει αναφορές τέτοιες που θα συνέδεαν τον Κώστα Καραμανλή με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι προσήλθε "ενημερωμένος" και με "στοιχεία" ανά χείρας καθώς σε μια αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι "άρα, δεν χρειάζεται να καταθέσω το φαξ, γιατί το παραδέχεστε και μόνη σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου