Aeranger (2019)

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema (HD) [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] [ Αγγλικοί Υπότιτλοι Κάτω Δεξιά ]

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Simple Minds - Don't You Forget About Me, Studio Version, 1985 ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music [ Μουσική ]

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης / Ένωση Κεντρώων - Μιλώντας για Πρέσπες/ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ (9/2019) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV1 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεόραση ]
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Γιώργος Αϋφαντής - Περί Πανθρησκείας/Παγκοσμιοποίησης (4/2016) ]

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ  Web TV2 (HD) [ Διαδικτυακή Τηλεώραση ]
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη Πιθανότητα Πυρηνκού Αρμαγεδόνα στον Πλανήτη


Η Αντίστροφη Μέτρηση Έχει Αρχίσει

                                      


Η κόντρα των δύο υπερδυνάμεων Ρωσίας και ΗΠΑ έχει εισέλθει σε νέο πιο επικίνδυνη φάση. Η ενεργοποίηση της νατοϊκής αντιπυραυλικής ασπίδας θεωρείται ως ‘’μέγα πρόκληση‘’ από την Μόσχα . Για το θέμα αυτό ο Β.Πούτιν δήλωσε : ‘‘η Ρωσία θα λάβει μέτρα για να ενισχύσει τις στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις‘’.

Όταν ο πρόεδρος της ρωσικής ‘’Αρκούδας‘‘ δηλώνει κάτι σε σχέση με τον οπλοστάσιο της χώρας αυτό σημαίνει αυτό έχει ήδη υλοποιηθεί, στέλνοντας παράλληλα τελεσίγραφο στην Ουάσιγκτον.

‘‘Η Ρωσία θα προβεί σε αντίποινα για την ενίσχυση των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων και για την ανάπτυξη του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ‘‘, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την κατάσταση στην αμυντική βιομηχανία της χώρας, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti .

«Η Ρωσία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα και αντιποίνα, για την ενίσχυση της ικανότητας των στρατηγικών πυρηνικών της δυνάμεων. Θα εργαστούμε τάχιστα για το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας. Σαν πρώτο βήμα, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, θα δουλέψουμε πάνω σε ‘‘συστήματα σοκ‘‘ που θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν οποιοδήποτε σύστημα της δυτικής αντιπυραυλικής άμυνας,..» είπε ο ίδιος .
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr η ΕΕ ‘‘ετοιμάζει‘’ και νέες οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Μόσχας ακολουθώντας μια ατέρμονη πολιτική. Στην Συρία Τούρκοι και Αμερικανοί ‘’ετοιμάζονται‘‘ να καταλάβουν στρατιωτικά το ΒΔ κομμάτι της χώρας, στην Ουκρανία αποστέλλονται οι Τζιχαντιστές που ‘‘αποχωρούν ‘‘ πανικόβλητοι από την Συρία, και τέλος ο Καύκασος ‘‘σιγοκαίει‘’. Όλα αυτό το εκρηκτικό γεωπολιτικό σκηνικό πιέζει αφόρητα την ρωσική πολιτική ηγεσία να κινήσει πρώτη τα ‘‘ πιόνια της‘‘. Στόχος της Μόσχας οι χώρες που ‘’φιλοξενούν ‘‘κομάτια‘‘ της νατοική αντιπυραυλικής άμυνας , αλλά και η Τουρκία για τα οθωμανικά σχλεδια της στην Συρία.

Οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις έχουν ήδη εντάξει στο δυναμικό τους οπλικά συστήματα που μπορεί να διατηρήσουν την πολυεπίπεδη αντιπυραυλική άμυνα του ΝΑΤΟ. Ένας τέτοιος πύραυλος είναι ο διηπειρωτικός πύραυλος Sarmat , ο οποίος αποτελεί τον τελευταίο δημιούργημα της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας

Όταν ξεκινήσουν δυστυχώς όλα αυτά που έχουν προφητευτεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια , τότε ελπίζουμε η πατρίδα μας να συμμετάσχει από λίγο έως καθόλου.
Τα οπλικά συστήματα που θα χρησιμοποιηθούν σε αυτή την αντιπαράθεση εγγυούνται την καταστροφή και τον όλεθρο σε εκατομμύρια ανθρώπους . Χώρες ολόκληρες θα ‘‘σβηστούν‘‘ από τον χάρτη και εκατομμύρια Bόρειο-Eυρωπαίοι θα κατανοήσουν δυστυχώς την πραγματικότητα ενός τέτοιου γεγονότος.
Άλλωστε υπάρχει κάτι πολύ κακό με αυτήν την ‘’σάπια γενιά‘‘ των πολιτικών του πλανήτη , ελάχιστοι από αυτούς έχουν ζήσει και βιώσει έναν παγκόσμιο πόλεμο. Το γεγονός αυτό, συν την πλεονεξία τους για κυριαρχία και πλούτο, μας δίνει ένα ιδιαίτερα καταστροφικό αποτέλεσμα για ολόκληρο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου