//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΔΟΥΛΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ


Η κατοχική ψευδοκυβέρνηση, κάτω από το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων και της οργανωμένης άρνησης πληρωμής του χαρατσιού των λαϊκών κατοικιών, αναγκάστηκε να κάνει τακτικίστικους ελιγμούς όπως η πληρωμή του σε δόσεις και η δυνατότητα αποσύνδεσής του από το λογαριασμό της ΔΕΗ και πληρωμής του μέσω των Εφοριών.
Οι ελιγμοί αυτοί δεν το κάνουν λιγότερο εξοντωτικό και απαράδεκτο. Η περιβόητη κατάργηση του χαρατσιού από το 2013 δε σημαίνει και ελάφρυνση του λαού, αφού θα ενσωματωθεί στο νέο, ενιαίο τέλος για τα ακίνητα, όπου θα φορολογούνται ακόμη και τα αγροτεμάχια, εντός και εκτός σχεδίου πόλης.
Η φοροληστεία είναι ένα από τα μέτωπα πάλης με τα οποία καλούνται να αναμετρηθούν και να δείξουν το μπόι τους η εργατική τάξη, οι φτωχομεσαίοι αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών οικογενειών, ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Χρειάζεται να δυναμώσει η οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού ΚΑΙ στα ταμεία της ΔΕΗ ΚΑΙ στις Εφορίες. Ταυτόχρονα, παλεύουμε για πλήρη κατάργηση των αντιλαϊκών φορολογικών μέτρων, ματαίωση των σχεδίων για επιβολή νέων. Να οργανωθεί η ταξική αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειές τους, στους μικρομαγαζάτορες, σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.

Πολύ απλά:
Το σάπιο σύστημα κρατιέται ζωντανό ακόμα χάρη στους δανειστές.
Ο δανειστής υπάρχει ακόμα γιατί πιστεύει ότι θα πάρει ΜΕ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΣ αυτά που δίνει, γι'αυτό και συντηρεί τη σαπίλα που με το ένα χέρι καταστρέφει τη χώρα και με το άλλο δίνει τα κλεμμένα σ'αυτούς.
Για να πάψει αυτή η σιγουριά του συστήματος για τον δανειστή, πρέπει να διαταραχθεί ο ίδιος ο δανεισμός, δηλαδή η αφαίμαξη των πολιτών.
Συνεπώς, ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!
 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΑΜ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ

Το ΕΠΑΜ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία συλλογικής αγωγής εναντίον των εκκαθαριστικών της εφορίας (9/10/2012)

Δυόμιση χρόνια κατοχής και μνημονίου μας έχουν οδηγήσει  σε κατάσταση απόγνωσης. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, (μείωση αφορολόγητου, αυξημένοι συντελεστές, φόρος αλληλεγγύης, χαράτσια, κ.λ.π.) αδυνατεί να πληρώσει τον φόρο που του επιβάλλουν.
Το να καλείς απλά τον κόσμο να μην πληρώσει, ουσιαστικά αφήνεις τον πολίτη εκτεθειμένο την επιχείρηση τρομοκρατίας που ασκείται από το καθεστώς κατοχής.
Υπάρχει σανίδα σωτηρίας; Πιστεύουμε ΝΑΙ.
Κατόπιν απόφασης των πρωτοβάθμιων δικαστηρίων της χώρας με την oποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος του Μνημονίου και οι εφαρμοστικοί του νόμοι, θεωρούμε ότι έχουμε την νομική δυνατότητα να επιδιώξουμε την ακύρωση όλων των αποσταλμένων εκκαθαριστικών της  εφορίας  ως πλαστών. 
Τούτο ερείδεται στον κατά την έννοια του νόμου, ορισμό  του πλαστού, σύμφωνα με τον οποίο πλαστό είναι το έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την αρμόδια Διοικητική αρχή, πλην όμως κατ' ουσίαν βεβαιώνει ψευδή γεγονότα. 
Με τα δεδομένα αυτά επιλέγουμε να δώσουμε την μάχη της ακύρωσης όλων των εκκαθαριστικών της εφορίας ως πλαστών στο τριπλό επίπεδο τόσο της Νομικής, όσο και της πολιτικής αναζωπύρωσης και της κοινωνικής συσπείρωσης. 
Για το λόγο αυτό αναλάβαμε ως ΕΠΑΜ την πρωτοβουλία της συλλογικής αγωγής με αίτημα αναγνώρισης της πλαστότητας (και επομένως της ακυρότητας) όλων των απεσταλμένων εκκαθαριστικών και αίτημα αναστολής είσπραξης των ποσών που βεβαιώνονται από αυτά στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Κατά την διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, με το αίτημα αναστολής αιτούμεθα την παύση των προσαυξήσεων και την αναστολή όλων των καταδιωκτικών μέτρων από τoν φερόμενο ως οφειλόμενο φόρο. Με αυτόν τον τρόπο ο πολίτης που συμμετέχει στην αγωγή, αφενός, θα προστατευθεί από τις πιέσεις της εφορίας, αφετέρου, θα αναγκαστούν οι εφορίες να τον κρατούν φορολογικά ενήμερο και να το εξυπηρετούν κανονικά (θεώρηση βιβλίων, μπλοκ αποδείξεων, κοκ) μέχρις ότου τελεσιδικήσει η αγωγή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
  
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας (αγωγής) του ΕΠΑΜ από την εκδήλωση στο ΚΥΒΕ Περιστερίου , όπως και απαντήσεις της νομικής υπηρεσίας του ΕΠΑΜ σε ερωτήσεις του κοινού από εδώ.
Για να συμμετάσχετε στην αγωγή:

1) κατεβάστε τις ενημερωμένες οδηγίες συμπλήρωσης από εδώ
2) κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση-εξουσιοδότηση από εδώ
3) κατεβάστε την ονομαστική κατάσταση εναγόντων από εδώ
4) Συμπληρώστε σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης
5) Υποβάλλετε τα δικαιολογητικά στο Ε.ΠΑ.Μ., το αργότερο έως την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ειδικότερα, ως εξής:

(ΠΗΓΕΣ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου